fbpx

Trimite sms-uri gratuit oriunde în lume cu JaxtrSMS

JaxtrSMS e o aplicație pe care aș fi vrut să o descopăr mai devreme, când mă jucam mai intens cu aplicațiile pentru Android. Pe scurt JaxtrSMS face exact ce spune și titlul, te ajută să trimiți sms-uri gratuit oriunde în lume, prin internet. Da, chiar și în România, deși cred că e irelevant pentru noi la câte oferte cu sute de sms-uri gratuite avem.

Partea bună este că destinatarul va vedea sms-urile ca venind de la numărul tău de mobil, nu de la un alt număr sau website, cum funcționează alte aplicații similare, iar persoana căreia îi trimiți sms-urile nu trebuie să aibă și ea aplicația instalată  pentru a primi mesajele.

Pentru a utiliza JaxtrSMS ai nevoie de un telefon cu Android, iOS, Blackberry, Java sau Symbian. Aplicația e compatibilă și cu telefoanele Nokia, nu am văzut o versiune dedicată pentru Windows Phone. Practic instalezi aplicația, te asiguri că ai acces la internet pe telefon (prin Wi-fi/3G / EDGE / GPRS) și începi să trimiți mesaje persoanelor din agenda telefonică, exact ca și cum ai trimite mesaje din aplicația standard de pe telefon. Dacă destinatarul are și el JaxtrSMS instalat îți poate răspunde folosind aplicația, deci ai chat gratuit pe telefon cu oricine din lume.

Singura chestie este că aplicația adaugă la finalul mesajului trimis o scurtă reclamă, Sent free by www.jaxtrsms.com, dar eu zic că merită cât timp nu plătești decât pentru internet, pe care probabil îl ai deja inclus în abonament. Sau gratuit, dacă ai un router Wi-Fi prin casă.

Linkul de download pentru smartphone-urile cu Android e aici, pentru restul telefoanelor intrați direct pe site. Am trimis sms-uri în Italia și România, toate au fost recepționate în maxim 20 de secunde.

Cum vi se pare aplicația? Aveți alte recomandări pentru trimiterea de sms-uri ?

Recomandă

6 Comentarii

  1. Buna.Explicati-mi si mie din experienta “pe pielea” voastra cum e aceasta aplicatie?Am mai citit ca face cost suplimentar daca trimiti in alte tari decat SUA si India.Eu sunt pe abonament,vreau sa trimit in Spania sau Italia,dar daca cel care primeste nu are net pe telefon sau aplicatia,imi trimite normal facandu-mi cost?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *