fbpx
Diverse

Trusă pentru înmormântare?

Am văzut așa ceva de vânzare la o biserică din Roman. Înțeleg oarecum utilitatea ei, dar mă gândeam la ce mesaj ar putea fi folosit pentru a marketa produsul:

Nou – trusa pentru înmormântare! Economisește timp prețios în momentele mai puțin fericite din viața ta. Această trusă îți oferă tot ce ai nevoie pentru înmormântare, pentru ca tu să îți poți smulge liniștit părul din cap. Cumpără acum – doar 29,99 lei!

trusă pentru înmormântare

Și eu care mă gândeam că doar trusele de prim ajutor sunt la mare căutare. Dacă le bagă și pe astea pentru înmormântare obligatorii prin lege?

Abonează-te
Anunță-mă pe email când apar
guest
4 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Ana
Ana
20 iunie 2011 21:20

Vai! Nu pot sa-mi revin! Astia is dusi rau cu capu’…. adica, ok, moartea face parte din ciclul vietii dar… stii ce? Eu cred ca in curand vor scoate si reviste pe tema asta… ceva in genul celor pt mirese dar cu idei de inmormantare. OMG! Deja imi si imaginez titlu pe coperta: rochite pentru ultimul drum! Idei pentru par subtire. Ce ruj alegem? etc Deci OMG OMG OMG!

Svetlana
Svetlana
22 iunie 2011 16:03

ok, nu vad nici o problema in a face asa ceva. intrebarea mea e alta: sunt impozitati banii astia sau intra in marea masinarie de spalat bani care se numeste Biserica? oricum, intre noi fie vorba, mai ok e un kit din asta decat sa impingi cateva sute de euro unui preot care vine si iti inmormanteaza persoanele dragi intr o mare scarba intre doua guri de tuica in timp ce se scarpina la c**ie.

vasile
Răspunde către  Svetlana
28 iunie 2011 18:15

Si de ce ar trebui sa fie impozitati banii de pe colportaj (lumanari, tamaie, carti religioase, icoane, s.a.)? Ma mir ca prea putini sesizeaza ca adevaratii hoti si jefuitori ai muncii noastre sunt bancherii.

De ce nu se sesizeaza nimeni ca legile pe care le inverteaza guvernantii, pentru a incasa tot mai multe impozite, sunt nedrepte si aberante?

Oare nu se mai intreaba nimeni de ce impozitele cumulate ajung la peste 60% din venituri? Pai pentru asa ceva in antichitate oamenii s-ar fi rasculat si ar fi alungat de la conducere hotii si bancherii.

pe vremuri era zeciuiala, adica un impozit de 10% din venituri, acum bancherii l-au ridicat pe peste 60%.

Pr. Vasile

trackback
23 iunie 2011 6:38

[…] blogger din Iaşi, Marius Sescu, a postat o imagine a unei astfel de “oferte”, pe care o văzut-o într-o biserică din Roman. Bărbatul […]

4
0
Lasă un comentariux
()
x