Twitter are peste 200 de milioane de utilizatori

Vestea s-a răspândit azi datorită acestui infografic.Pe 21 martie 2006  Jack Dorsey trimitea primul tweet către colegii săi, lansând astfel serviciul de microblogging ce a revoluționat comunicarea online și conceptul de breaking news. Astăzi Twitter are peste 200 de milioane de utilizatori care trimit zilnic peste 350 de miliarde de tweeturi.

În România luna trecută erau aproximativ 55.000 de utilizatori ai serviciului (via Manafu). Da, suntem puțini pe Twitter în .ro comparativ cu ce se întâmplă la nivel mondial, dar asta pentru că serviciul nu a fost la fel de intens promovat ca Facebook și pentru că Twitter e o rețea mai greu de înțeles din prima. După ce îi descoperi utilitatea însă e altă poveste. Desigur, e bine să știi și cum să NU comunici pe Twitter.

Eu folosesc Twitter în primul rând pentru a fi la curent cu noutățile, pentru breaking news-urile care se află mult mai rapid aici. Pe lângă asta, rețeaua socială e foarte utilă dacă vrei să interacționezi cu alți oameni din domenii legate de online, aici timpul de reacție e foarte scurt. În plus, descopăr multe linkuri interesante, pe care probabil le-aș rata dacă nu aș fi pe Twitter.

200 de milioane utilizatori pe Twitter

Voi folosiți Twitter? Dacă dacă, care e motivul principal pentru care îl folosiți?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile