fbpx

Ultimul trend în concursurile pe Facebook

Uitați de aplicațiile dedicate pentru concursuri. Uitați de Dă like și share pentru a câștiga prin tragere la sorți. Uitați de regulile Facebook. Mai nou concursurile românești pe Facebook se fac în felul următor:

Poți câștiga cinci bilete la eveniment. Tot ce trebuie să faci este să îți pui afișul în perioada ……………. ca poza de profil, iar cel ce va strânge cele mai multe like-uri câștigă cinci din cele 20 de bilete puse la bătaie.

Este greșit din atât de multe puncte de vedere că nici măcar nu are rost să încep. Chestia mai interesantă e că mecanismul nu funcționează, nici măcar în rândul adolescenților, cărora le e destinat.

facebook funny

Pare ciudat, dar puștii nu vor să își pună afișe de evenimente ca poză de profil și să își implore toți prietenii să le dea Like. Cine știe, poate pentru că au mai multă demnitate decât deștepții care vin cu idei geniale de genul ăsta pe Facebook?

Recomandă

3 Comentarii

  1. Conditionare participarii la un concurs prin like si share rezulta la pagina stearsa daca cineva da “report”, lasand toate flaficiunile morale la o parte.

  2. si din pacate facebook nu o sa-si schimbe politica, le merge bine asa… la fel cum pe google ii doare in cot de reclama care n-are treaba cu site-ul..el iti afiseaza reclama in fucntie de cautarile utilizatorului mai ales daca are chrome instalat.. spamul e mare si frumos daca am sti toti cat valoreaza fiecare lucru unii ar trebui sa munceasca mai mult

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.