Un Like pentru Victor

Nu il cunosc personal pe Victor, dar stiu ca e roman, e destept si are nevoie de voturile noastre. E singurul roman ajuns in finala Freescale’s Sense the World Video Contest, un concurs international de IT. Mai jos aflati cum ii puteti da Like:

Un roman doctorand la Oxford a ajuns printre cei 8 finalisti la un concurs de IT international. Pentru cei interesati de domeniul IT, in special touch sensing software, puteti urmari si vota, daca va place, propunerea lui din concurs. Mentionez ca sistemul de votare este in stilul Eurovision (din pacate).

Pentru a vota (sunt necesare 2 “like”-uri):
Mai intai trebuie dat “Like” la: Frescale
apoi “like” la video lui la: Facebook Video

Votarea se incheie vineri, este singurul roman din concurs.

Detalii legate de implicarea lui Victor in aceasta competitie se gasesc pe site-ul: http://www.balliol.ox.ac.uk/news/2010/december/balliol-graduate-in-sensor-video-competition

Detalii legate de lucrarile lui Victor care au legatura cu acest film, se gasesc pe: www.Robots.ox.ac.uk

In speranta ca va va placea ideea propusa in concurs si munca lui Victor in domeniu – lucrarile de cercetare – va rog sa promovati votarea acestuia – Victor merita toata sustinerea noastra!

De aici. Hai ca se poate, va vad in fiecare zi cum dati Like la tot felul de cauze si aplicatii stupide pe Facebook, acum aveti ocazia sa dati Like cuiva care chiar are nevoie! Mersi.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
3 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
bbcversus

Done, am ajutat si eu, mult noroc in continuare!!!

[…] This post was mentioned on Twitter by Marius Sescu, Mihaela Anghel. Mihaela Anghel said: RT : Un Like pentru Victor http://ow.ly/3mlJq […]

Monica

Toti il sustinem pe Victor!!! E chiar din Iasi, a absolvit Universitatea Tehnica, Facultatea de Automatizari si Calculatoare.
Sa il promovam si maine, va fi ultima zi de concurs si este foarte important ca Victor sa isi pastreze pozitia. Votati, merita!!!