Un sfat pentru cei cu baruri, cluburi, restaurante și cafenele

Văd zilnic site-uri de prezentare pentru locații unde lumea ar trebui să își petreacă timpul liber. Patronii își doresc să atragă acolo oameni care să le cumpere produsele. Cu toate astea, în galeriile foto de pe site-urile astea barurile, cafenele sau restaurantele respective sunt goale, fotografiile sunt realizate fără o singură persoană în cadru. Nu înțeleg de ce. Da, patronii vor să arate cât de faină e locația, dar oamenii merg acolo unde merg alți oameni, nu într-un local care este perceput ca gol, fără clienți, iar fotografiile de prezentare fără oameni chiar asta fac, lasă impresia că nimeni nu merge acolo, că locația ta nu e vizitată.

art cafe

Fotografie luată de aici.

Dacă aveți un bar, pub, restaurant, club etc nu mai puneți fotografii pe site, Facebook, Twitter, Instagram sau ce mai vreți voi cu locația voastră goală, fără oameni. Creează impresia că nu aveți clienți și nimeni nu vine la voi. Puneți fotografii cu locația plină de oameni, zâmbete, deoarece creează bună dispoziție și atrage oamenii să vină la voi. Plățiți niște figuranți pentru fotografii la început dacă e nevoie, dar arătați oamenilor că aveți clienți.

În fond, voi unde ați merge să vă relaxați cu prietenii, într-un bar care lasă impresia că nu e frecventat de nimeni sau într-unul popular? Numai zic.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

3
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] mai scris despre asta, fotografiile care arată o locație fără oameni crează impresia că aceea locație este evitată de clienți.  De aia multe branduri chiar angajează figuranți care să aglomereze locația la lansarea unor […]

Kristofer
Vizitator

Românu’ e încă reticent la a se lăsa fotografiat pe stradă. Într-un bar/club, nici nu mai spun.