fbpx

Un site pentru wishlist-uri în România?

Mă uit pe blogurile de la noi și din când în când mai dau și de o pagină numită Wishlist, unde bloggerul își trece cadourile pe care ar dori el să le primească. Idem, multe din magazinele online, inclusiv cele de la noi, oferă posibilitatea realizării unui wishlist plecând de la produsele pe care le vând ei și pe care ți le-ai dori tu. O pagină pe care o poți trimite prietenilor, ca să știe ce să îți cumpere.

Mă întreb totuși de ce nu au prins și la noi site-urile unde îți poți crea liste cu cadourile pe care vrei să le primești? Am dat peste www.wish-list.ro, dar proiectul pare abandonat. Afară este www.wishlistr.com, care putea fi îmbunătățit. Avanjatul unui astfel de site ar fi că poți adăuga produse vândute de orice magazin online sau chiar alte cadouri pe care ți le dorești, de exemplu o croazieră în jurul lumii.

Ce ar trebui să facă un site cu liste de cadouri? Să îți permită adăugarea unui nume pentru cadou, a unei descrieri, a unei fotografii, a unui link și a prețului aproximativ pentru produsul dorit. În plus ar fi utilă o facilitate prin care prietenii să poate rezerva un produs de pe wishlist și acesta să apară ca fiind rezervat, pentru a nu te trezi cu prea multe cadouri identice.

Cum vi se pare ideea, v-ați realiza un wishlist online cu cadourile pe care le doriți?

Recomandă

2 Comentarii

    • Corect, uitasem de el. Dar eu vreau să îmi adaug eu produsele cu link către ce site vreau eu, nu să selectez din ce este pe site. Știu, poți adăuga și alte produse, dar interfața e prea aglomerată pt mine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *