fbpx

Va mai aduceti aminte de sapte.tv?

intra pe www.sapte.tv prima televiziune profesionista on-line din romania

O noua televiziune online se anunta acum ceva vreme, cu surle si trambite: Sapte.tv. A fost ceva agitatie la lansare, cateva articole de PR, spam pe messenger, linkuri pe Twitter, chestiile obisnuite. Am asteptat sa vad ce se intampla cu continutul propriu-zis al televiziunii online, pentru a nu imi da cu parerea doar din reflex. Ce scriau ziarele in aprilie:

….postul porneşte la drum cu o investiţie de 145 de mii de euro şi cu o echipă de “30 de specialişti din domeniul televiziunii, radioului şi comunicării online“………..

Printre tipurile de emisiuni ce urmeaza a fi lansate de Sapte.tv se numara cele de business, calatorii, horoscop, documentare sau turism. Pe masura ce sunt transmise, emisiunile sunt arhivate si pot fi accesate separat, cand doresc vizitatorii portalului. In cursul acestei saptamani va fi afisat pe portal programul de difuzare.

….pe ce mizeaza Sapte.tv pentru a evita esecul si a avea succes pe o piata a televiziunilor online unde au fost inchise de-a lungul timpului mai multe proiecte, Maria Chitan a subliniat “Sapte.tv va difuza o grila generalista de emisiuni targetata pentru a raspunde nevoilor utilizatorilor de Internet”. Aceasta a adaugat ca “diferentierea consta si in abordarea profesionista, dupa modelul televiziunii clasice”.

Sursa

Ce NU gasim nici acum pe siteul care e INCA in BETA:

 • un design reusit si un layout adecvat unei televiziuni online;
 • arhiva emisiunilor – de fapt nici o emisiune nu este disponibila pentru vizionare. La ora la care scriu postul asta gasesc pe sapte.tv doar o prezentare pe scurt a emisiunilor.
 • programul televiziunii sapte.tv;
 • pagina de prezentare a televiziunii;
 • pagina de contact-adresa, numar de telefon, email, messenger, Twitter, blog, Facebook, ceva care sa arate ca exista cineva viu acolo;
 • optiunea de embed pentru arhivele emisiunilor – fara arhive e clar ca nu avem nici embed;
 • optiunea de a posta comentarii la emisiunile din grila prezentata pe site;

Cred ca era mai ieftin daca in loc de o platforma dedicata televiziunea si-ar fi facut un canal pe Youtube. Ar fi avut calitate mai buna-chiar HD, o arhiva reala, posibilitatea de embed, poate chiar si un design mai reusit decat ce vedem acum pe site, iar cu cei 145.000 euro ar fi angajat niste oameni care sa realizeze emisiuni adevarate.

Pacat, chiar m-as fi bucurat sa vad o televiziune online din Iasi care se ridica la standardele actuale. Inca nu e cazul.

Recomandă

8 Comentarii

 1. ATENTIE !!! Aceasta adresa functioneaza corect doar cu Internet Explorer. Te rugam sa deschizi acest site doar in Internet Explorer! Nu folositi Opera sau FireFox, doarece unele pagini sau plugin-uri nu vor functiona corect! Va multumim pentru intelegere!

  rofl

 2. NU merge pe FIREFOX? JET, OUT si AFARA… 145 mii de euro dati pe ce anume? o.O

  citez:”ATENTIE !!! Aceasta adresa functioneaza corect doar cu Internet Explorer. Te rugam sa deschizi acest site doar in Internet Explorer! Nu folositi Opera sau FireFox, doarece unele pagini sau plugin-uri nu vor functiona corect! Va multumim pentru intelegere!” FAIL

 3. Astia 145 000 de euro sunt doar de imagine, daca au fost 1450 de euro tot e bine. Astept sa miste ceva si vedem dupa, pana acum toate-s pe dos.

 4. Cine crede ca s-au bagat 145000 de euro in chestia aia care emite pe net, ca televiziune nu o pot numi, se pacaleste singur. Probabil chiar si ei au ajuns sa creada ca au bagat atatia bani. Totul e doar o prostie a unor oameni care cred ca se pricep si la femei, politica, fotbal si tv.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *