fbpx

Viața de tată #1dad

E cel mai cool să fii tată de fată, dar atunci când ai două fete, ești deja #1dad. Așa începea mesajul primit ieri, și recunosc că m-a înmuiat un pic, Diana face acuși 6 ani, Amalia a trecut de 3, și nici nu știu cât de repede au zburat anii ăștia. Cu multe provocări, emoții, dar și bucurii care nu pot fi exprimate în cuvinte.

Nu e ușor să fii un tată bun, mai ales când ai două fete. Unii dintre voi știți deja cum e să ai copii, alții veți afla. Ce am învățat până acum este că a fii părinte nu are legătură cu faptul că îi oferi cele mai bune haine, jucării, că îl duci la cele mai bune școli sau îl trimiți în cele mai tari excursii. Contează și astea, dar nu de ele are nevoie copilul.

Un părinte bun este acela care e lângă copilul lui atunci când are nevoie, care îl îndrumă să facă primii pași în viață, care își rupe din timpul lui pentru a merge în parc, la o înghețată sau la o plimbare cu bicicleta. Și cea mai mare satisfacție a mea legată de jobul pe care îl am acum este că am un program care îmi permite să îmi fac timp pentru fete, atunci când ele au nevoie de mine.

Cea mai tare zi pentru noi a fost una din vara asta în care am fost la piscină, la cățărat prin copaci într-un parc de distracții, la înghețată, iar seara când eram în mașină și ne îndreptam spre casă, deși fetele erau frânte, ne tot spuneau: A fost o zi super azi!

Asta cred eu că înseamnă să fii #1dad, să îi oferi copilului amintiri pentru o viață, împreună.

Și pentru că tot vorbeam de tați și ceea ce le oferim noi copiilor noștri, trebuie să vă zic și că mesajul primit ieri a venit împreună cu un pachet de la Telekom, prin care mă anunțau de lansarea unui oferte speciale pentru tații #1, Magenta One, cu televiziune interactivă HD cu două noi functionalități, “Pauză și continuare” & “Program de la început”, internet super rapid şi comunicare fără griji cu bonusul de 36 GB la viteza 4G.

Sunt niște funcții faine pentru atunci când vrei să vezi meciul dar copilul vrea neapărat desenul lui preferat, sau e premiera serialului pe care l-ai așteptat toată vara dar trebuie să ieși în parc și vrei să te uiți la episodul nou când te întorci acasă.

Acum mă scuzați, am de setat două smartwatch-uri pentru fete, ca să le pot verifica mai ușor în clipele când nu sunt lângă ele. Visul oricărui părinte, nuu? 🙂

Voi ce povești de #1dad aveți de povestit?

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *