fbpx

Viitorul este mobil – Dell Inspiron 1520

Din ce mai multi utilizatori (eu fiind inclus aici) incep sa se gandeasca la optiunea de a inlocui desktopul cu un laptop care sa le ofere aceleasi facilitati, dar cu o economie de spatiu substantiala si posibilitatea de a se deplasa rapid, pentru a lucra oriunde si oricand.

De peste 6 luni monitorizez piata laptopurilor, pentru a gasi un model care sa ma satisfaca. Noile modele lansate de Dell m-au impresionat, si Dell Inspiron 1520 cred ca mi-ar satisface pe deplin nevoile mele tehnologice.

dell all

In primul rand, apreciez ca Dell ofera mai multe culori din care iti poti alege cea care te reprezinta cel mai mult. In cazul meu, desigur ca ar fi cea pe albastru.

Dell 1520 blue

Sa trecem la specificatii. Avem procesor Intel Core 2 Duo, la o frecventa de 2000 Mhz, hard-disk de 120 Gb cu 5400 de rotatii pe minut, memoria ram standard de 1024 Mb, dar ii mai poti adauga inca de trei ori pe atat, o placa video foarte buna pentru un laptop,
nVidia GeForce Go 8400M GS, la 128 Mb si un display de 15.4 inch.

dell display

Partea de conectivitate e reprezentata de cele 4 porturi USB, cititorul de carduri 8 in 1 ( deci citeste tot ce misca ), Bluetooth, Modem, reteaua Wireless, casti, microfon, TV-Out si portul Firewire.
Daca vrei sa arzi un cd / dvd rapid, ai la dispozitie un DVD+/-RW SuperMulti Double Layer, cu o viteza maxima de 8x.

Bateria standard este cu 6 elementi, si intr-un ciclu normal de folosire ( fara WI-Fi pornit), ar trebui sa tina aproximativ 4 ore, mult peste media obisnuita a unui laptop.
Greutatea de 2,89 Kg nu il poate inscrie in categoria usoara, dar la toate dotarile incorporate, este un compromis acceptabil.
Totusi, aspectul general arata ca laptopul e finisat cu atentie la detalii. Bonus as putea spune ca sunt camera web integrata de 1,3 MP (da, poti filma chiar, plus videoconferinte etc…) si butoanele frontale, ce iti ofera control rapid asupra facilitatilor multimedia.
Deci pot zice ca Dell Inspiron 1520 ofera tot ce ai nevoie pentru un birou mobil, permitandu-ti si clipe de relaxare datorita dotarilor multimedia.
Configuratia descrisa mai sus poate fi achizitionata de pe ShopIT, la un pret de 3,180.19 RON, si partea cea mai draguta este garantia oferita, de 3 ani, diferita fata demajoritatea laptopurilor, ce au deobicei doar un an garantie.
Spor la butonat!

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *