Voi cum mai comunicați? Adolescenții o fac prin SMS-uri.

Conform unei cercetări realizate în State, mijloacele preferate de comunicare între adolescenți sunt mesajele SMS, rețelele sociale, emailul și mesageria instant, Twitter nefiind printre favorite. A da, pentru prea puțini adolescenți telefonul este metoda favorită de comunicare cu prietenii. Cu alte cuvinte, cât mai puțină interacțiune directă.

Rezultatele cercetării aici.

Cred că asta explică de ce opțiunile operatorilor telecom cu mii de SMS-uri sunt în continuare la mare căutare, nu doar în S.U.A ci și la noi. Eu folosesc telefonul pentru a suna cam 20% din total, 20% trimit emailuri, 20% scriu sau comentez pe bloguri (inclusiv al meu), 30%  interacționez pe Facebook, LinkedIn și Twitter, 5% fac apeluri video prin Skype sau Yahoo Messenger și 5% trimit mesaje text. Oricum, cel mai simplu se rezolvă lucrurile  față în față, e altfel când interacționezi cu cineva în persoană.

Voi cum mai comunicați?

Recomandă prietenilor!7
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
anonim
Vizitator

ai mancat un i in titlu, se scrie adolescentii

robert
Vizitator
robert

Cu e-mail-ul e mai greu. Trebuie să știi să-ți faci un cont, să ții minte o parolă, să găsești semnul „@” pe tastatură…

Catalin - GeekBlog
Vizitator

Pe mine asta ma inspaimanta. Tinerii care trimit acum sms-uri vor face acelasi lucru si cand vor avea varsta legala pentru un permis de conducator auto. Stim cu totii cate accidente se petrec din cauza trimisului de mesaj in timpul sofatului…

Sunshine
Vizitator

Adevarul e ca prin liceu comunicam si eu doar prin sms, pentru ca era mai ieftin. Acum prefer sa sun si sa primesc raspunsul instant deaorece economisesc timp. In rest blogul, conturile de social media le utilizez cel mai mult.

ioan t.
Vizitator

mesaje. nu imi place sa vorbesc la telefon. am qwerty, deci clar mesaje.

Bogdan
Vizitator

Rezultate dezamagitoare. Datorita retelelor sociale, majoritatea adolescentilor nici nu se intalnesc personal, mai mult timp stau in fata tv-ului, a calculatorului si langa telefon.

eBogdan @ Gadget4u.ro
Vizitator

EU unul ma bucur intens de toate modalitatile posibile, voce, sms, email! nici un apel nu face cat un sms frumos de buna dimineata sau noapte buna 😀