Voi mai folosiți tabletele?

Vânzările de tablete sunt în scădere de câțiva ani, și dacă sunteți pasionați de tehnologie probabil ați remarcat că nici producătorii nu se mai agită prea tare cu lansările de modele noi. Până și iPad-ul, la șapte ani de la lansare, nu o duce prea bine în vânzări. Nici eu nu prea le mai folosesc, prind praf prin casă, vouă vi se mai par utile?

S-ar putea să spuneți ceva despre tabletele cu tastatură, că Microsoft Surface Pro a atras un pic atenția, și producătorii de laptopuri au scos modele hibrid, ca Lenovo Yoga, dar astea sunt doar picături într-un ocean unde majoritatea consumatorilor încă preferă smartphone-urile pentru mobilitate și laptopurile pentru productivitate. Tableta cade la mijloc, nu e suficient de mică pentru a o căra mereu după tine, nu e nici destul de eficientă ca să renunți complet la laptop.

Sursa

Eu zic așa. La început toată lumea își lua tablete datorită entuziasmului, păreau faine pentru navigat pe net, verificat Facebook sau uitat la clipuri pe Youtube. În timp însă consumatorii și-au dat seama că pentru clipurile video tot un ecran mare face diferența, iar pentru rețele sociale și deschis emailuri e suficient telefonul, iar tableta a devenit inutilă.

Ce se va întâmpla cu ele? Probabil vor ajunge să fie cumpărate doar de cei care nu au nevoie de un smartphone sau un laptop, adică persoanele în vârstă.Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: