fbpx

Wild Carpathia – cel mai frumos film despre România

Când a fost ultima dată când ați făcut un tur turistic al României? În 2009 am avut parte de unul din cele mai faine concedii pe care mi le amintesc. M-am plimbat peste 2500 de kilometri prin țară cu mașina. Am vizitat Maramuresul, Sighetul Marmației, Sapanța, Baile Felix, Baile 1 Mai, Baile Herculane, Portile de Fier 1, Curtea de Arges, Transfăgărasanul, Praidul cu salina de acolo, Pestera Ursilor, Pestera Muierilor, Pestera Scarisoara si multe alte obiective turistice de pe traseu. M-am întors cu amintiri cât pentru un an întreg , și abia aștept să plec iar într-un traseu similar, cel mai probabil la vară. România merită vizitată înainte de a pleca afară în city-break-uri, chiar aveți ce vedea.

Referitor la filmul de mai jos, cu titlul ăsta apare pe Youtube, cel mai frumos film despre România. Cred că am văzut prima dată clipul la Zoso, dar eram prea ocupat în ziua aia și am uitat de el. Ieri m-am lovit din nou de film pe Twitter, azi iar l-a recomandat cineva pe Facebook. Am reușit să mă uit la el și da, parcă îmi place și mai mult România și tot ceea ce poți vizita în țara asta. Îmi place mai mult țara, nu locuitorii, că aici ar fi multe de povestit și de schimbat. Sper să apuc la anul să termine de vizitat și aceea parte a României care mi-a scăpat până acum, Dobrogea și Delta Dunării. Poate și Transalpina.

Cât despre voi,poate că data viitoare când un prieten din străinătate vă va întreba cum e România, în loc să le spuneți că Romania sucks pentru că nu avem aia și cealaltă le veți trimite link către filmul de mai jos. Imaginea României depinde de noi toți.

Enjoy!

Documentarul prezintă, din viziunea unui grup de britanici, frumuseţea Munţilor Carpaţi din România, în încercarea de a arăta străinilor minunata diversitate a faunei şi florei din zonă, dar şi în încercarea de a-i face pe români să conştientizeze “comoara nepreţuită” de care se bucură şi pe care trebuie să o conserve pentru generaţiile viitoare.

Vizionează şi trimite mai departe. Scopul este de a promova ţara noastră prin mijloace simple si eficiente. Fără Ministerul dezvoltării regionale şi turismului şi fără Elena Udrea. Odată ajuns la 1 milion de vizionări acest film va face mai mult
pentru România noastră decât campaniile de milioane de euro irosite in zadar de guvernul lacom şi corupt al lui Traian Băsescu.

Recomandă

2 Comentarii

  1. fain videoclipul…. am dat un retweet la articol si i-am dat si la video pe youtube. cam slabut, 32k view-uri in 10 zile… bine in schimb ca toate tampeniile uploadate pe youtude de diversi ret…zi au sute si milioane de view-uri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *