Windows Phone 7

Noul sistem de operare mobil de la Microsoft a fost prezentat azi la Mobile World Congress in Barcelona. Gasiti pe Gizmodo detalii complete, eu sunt uimit de interfata, desi era de asteptat dupa lansarea Windows 7. De ce? Pentru ca mie mi se pare ca interfata Windows 7 cat si cea de la Windows Phone 7 e foarte Apple-like, adica foarte usor de folosit, placuta la aspect, iar culorile sunt foarte bine conturate. Microsoft a invatat ceva de la Apple, iar feedback-ul primit dupa lansarea noului sistem de operare confirma ca au facut o miscare buna.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
7 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
cristi

Este trist ca aduci vorba de Apple in aceasta stire. Microsoft a avut una dintre putinele abordari originale din istoria sa si din punctul meu de vedere, cel de consumator, abordarea este excelenta. Mi-as cheltui banii pe asa ceva.

cristi

Sa nu facem confuzii.

Dpdv al designului hardware (touchscreen phone) nu Apple a fost pionierul. Am avut un motorola A1000 cu 3 ani inainte ca Apple sa lanseze iPhone. Ce-i drept e ca avea ecran rezistiv, nu capacitiv, dar ca form factor era ca iPhone.

Dpdv al designului grafic al softului daca te-ai uitat bine, win 7 series nu semana cu nimic din ce exista la momentul actual (chrome-less experience 🙂 ).

misu

eu am avut nokia 7710 rupea la timpul lui
si doamne cat de bine se auzea la el :X

Vlad Olaru

Microsoft a reusit cu WIndows 7 sa isi mai stearga din pacatele cu Vista.