fbpx

Yahoo Spam

Pentru toti cei care ma stresati iar cu mesajele alea tampite ca se inchide Yahoo, etc, etc..avem urmatoarea dedicatie:

Yahoo in colaborare cu McDonald’s au decis sa micsoreze spatiul pentru status. Directorul Yahoo!, domnul McPuishor sustine ca nu mai are fonduri pentru tratamentul copiilor retardati. De aceea, acestora li se va limita accesul pe Messenger la 8 ore pe zi. Pentru fiecare mass trimis, computerul tau stocheaza date in valoare de 5 centi (ceea ce valoreaza mai mult decat ai tu in capu’ ala plin cu paie!) cand vei ajunge la suma de 1 $, capul tau va fi proiectat pe cel mai apropiat perete si apocalipsa va fi cu un pas mai aproape. Va multumim pentru intelegere, Reprezentanta McYahoo: McPuisor, McFlurry, McLangos si McProstMaiEstiMah.

Mersi Andie

Recomandă

6 Comentarii

  1. deasemenea:ia ba astia cu mass-urile: Presedintele yahoo Jay Russel a spus ca dat faptului ca f multe mass-uri neadevarate legate de deciziile sale, blesteme si buzz-uri sunt trimise inutil, yahoo va monitoriza si va inchide toate conturile care mai trimit mass-uri ce contin cuvintele “mama”,”blestem”,”iubeste”,”ce crezi despre mine”, “am plecat pa”, “presdintele jay russel a decis ca”trimite mai departe ca altii sa afle si ei asta.dar ai grija! acesta e un mass ce contine cuvintele cheie “presedintele jay russel a decis ca”..sorry e un mas l-am primit nu ma risc il dau mai departe.deci, ce o sa faceti? dilema!

  2. io nu mai raspund la astfel de mass`uri tampite. m`am saturat sa ma cert cu idioti care nu au ce face decat sa starneasca, cica “panica”… mdeah lol.. vine apocalipsa.. dispare messu` :d| :d| :d|

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *