Youtube TV și viitorul televiziunii

Acum câțiva ani, când am schimbat abonamentul la cablu de la RDS, mă gândeam serios dacă nu ar fi mai ok să renunț la el, că majoritatea chestiilor care mă interesează le găsesc pe net. Nu am făcut-o din comoditate și pentru că soția și copiii au niște emisiuni preferate la televizor, mai greu de accesat pe internet, dar viitorul ăsta e, televiziunea direct prin internet, de pe orice dispozitiv, cu salvarea programelor preferate în cloud, și dacă se poate, fără reclame, că deja sunt pline emisiunile cu plasări de produse. Google a lansat ieri în State Youtube TV, și presimt că în viitorul apropiat vom vedea concurență serioasă pe zona asta, chiar de la operatorii clasici prin cablu.

Youtube TV costă 35 de dolari pe lună, scump pentru noi, ieftin pentru americani care plătesc 80-100 de dolari doar abonamentul la cablu. Și la noi mă uitam că Digi Online se mișcă din ce în ce mai bine, va fi interesant când ne vom putea abona doar la serviciul ăsta, să nu mai fie legat de abonamentul de cablu.

Bonus, o analiză interesantă despre Netflix, dacă vă pasionează subiectul.2 Comentarii

  1. Nu ma mai uit la tv de ceva timp. Uneori ma mai prind filmele de pe HBO, dar avand acces moca la HBO GO renunt repede la statul in fata tv-ului si aleg o carte sau….youtube. Mi-as scoate cablul daca nu s-ar opune sotul care urmareste toate meciurile planetei 🙂

Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: