fbpx

Zilele Marketerului în Iași

Când eram eu student la marketing în Iași nu erau prea multe evenimente, conferințe și workshop-uri organizate pentru cei aflați la început de drum în domeniul ăsta. Cu atât mai mult, evenimentele unde să poți participa gratuit erau ca și inexistente. Aveam cărțile de specialitate, profesorii erau ok, dornici să ne ajute, dar erau prea puțini oameni cu experiență practică care să ne ghideze, nu aveam contact cu cei din agenții, cu oamenii de marketing care lucraseră în companii, dornici să ne împărtășească din experiența lor.

Din fericire lucrurile s-au schimbat acum, iar un student la marketing are acces la mult mai multe resurse. În primul rând internetul a revoluționat modul în care ne informăm și ne-a dat posibilitatea de a lua legătura cu oricine, de oriunde. Cu puțin efort și perseverență, cred că pot ajunge la orice specialist în marketing, de oriunde ar fi el.

În al doilea rând, există mult mai multe organizații dornice să îi ajute pe studenți în formarea lor profesională, nu trece lună să nu aflu de cel puțin un eveniment unde studenții au acces gratuit sau pot participa foarte ieftin.

AsdMARK e una din aceste organizații, care scoate din “amorțeala” teoretică a facultații studenții, antrenându-i într-o pregătire practică în domeniul marketingului. Anul acesta ei organizează a cincea ediție Zilele Marketerului, destinată studenților la marketing și nu numai. Evenimentul are loc în perioada 12-14 decembrie 2012, în sala B402, în clădirea corpului R al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Participarea e gratuită, dar locurile sunt limitate, trebuie să vă înscrieți aici. Dacă aș fi student la marketing acum în Iași nu aș rata evenimentul. Util și pentru cei de la Comunicare.

Detalii despre workshop-urile organizate, speakeri și agenda evenimentului.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *