fbpx

Zilele Prieteniei sau Ziua Bărbatului, voi ce preferați?

Apropo de Zilele Prieteniei Bergenbier, eu tot cred că ar fi avut mai mult de câștigat Bergenbier pe termen lung dacă continuau cu Ziua Bărbatului pe 5 mai, era un concept mult mai puternic, mai atractiv, cu o afinitate mai mare pentru bărbați, mai ales că după 3 ani devenise deja destul de cunoscut, chiar auzeam băieții că discutau despre Ziua Bărbatului.

Zilele Prieteniei Bergenbier

Un spot pentru cei nostalgici, am mai scris despre asta:

Zilele Prieteniei sună bine, dar e un concept vag. E mișto, dar toate brandurile fac concerte gratuite vara sub diferite nume, și tocmai asta e problema. Bergenbier avea ocazia de a transforma Ziua Bărbatului într-un eveniment propriu, asociat cu berea lor, dar din nu știu ce motive au renunțat la concept și s-au apucat de concerte gratuite pentru tot poporul, care sunt ok, dar nu știu cât de mult ajută brandul lor.

Din comunicatul de Presă:

Vara aceasta Bergenbier a sărbătorit prietenia! Peste 150.000 de români au fost alături de cei mai apreciați artiști români ai momentului la Zilele Prieteniei Bergenbier. Zeci de ore de muzică live pe parcursul a cinci evenimente, momente memorabile dintre public şi artişti, precum și atmosfera incendiară, au făcut din Zilele Prieteniei destinația perfectă pentru weekend.

Dacă știți de ce au renunțat la Ziua Bărbatului pentru Zilele Prieteniei să îmi spuneți și mie. Am impresia că au schimbat și agenția între timp, dar ăsta nu e un motiv suficient de bun. Chiar, voi ce preferați, Ziua Bărbatului sau Zilele Prieteniei?

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *