Zumzi.ro, social shopping

A fost lansat recent un nou start-up finantat de Calin Fusu, zumzi.ro, un fel de Twitter destinat pasionatilor de shopping. Calin a scris cateva detalii aici.

Zumzi – Spune ce-ai mai cumparat, afla ce-si doresc prietenii tai.

Gandindu-ma la ce a spus Calin referitor la cele sase luni in care Zumzi trebuie sa dovedeasca ca merita o noua runda de investitii, eu cred ca asta nu se va realiza, cel putin nu in Romania, unde nici Coolio nu se simte prea bine. Sa nu uit, mi-as dori sa inceteze lumea cu denumirile astea mieroase: Zazoo, Zumzi, Pussy…Va rog, suntem asa de prost inspirati?

Multi dintre romani cumpara din offline dupa ce se informeaza online. Internetul in Romania e folosit pentru amuzament, stiri, descarcatul de filme/muzica/jocuri si socializare. Totusi, cand vine vorba de socializare majoritatea utilizatorilor acceseaza diversele retele pentru fotografiile de la profil si pentru a citi update-urile de status. Ma indoiesc insa ca ar fi prea multi pasionati daca m-as apuca sa scriu intr-o retea ca azi am cumparat varza din Kaufland, pufuleti Gusto de la magazinul din colt si motorina de la Petrom. Aaa, vreau si eu un fotoliu din ala in forma de fasole, care vrea sa mi-l cumpere? Nimeni?

Concluzia: singura sansa pentru Zumzi este afara, .ro nu e suficient de dezvoltat pentru o retea de social shopping.

Recomandă prietenilor!1
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Inocentul
Vizitator

Un proiect slab as putea spune…