fbpx

Cum ar fi fost 2020 fără apeluri video?

Zoom, aplicația pentru conferințe video care era evaluată la începutul lui 2020 la 19 miliarde de dolari și a terminat anul cu o evaluare de 139 miliarde de dolari, a lansat o reclamă de sărbători despre apelurile video care ne-au ajutat anul trecut să muncim, colaborăm, învățăm și să păstrăm legătura cu prietenii.

Dincolo de conceptul siropos mesajul e bun și real, fără aplicațiile pentru apeluri și conferințe video ne-ar fi fost mult mai greu să ne descurcăm în 2020, poate chiar imposibil.

Am stat anul trecut în conferințe video și apeluri pe WhatsApp și Messenger cât nu am stat în ultimii 3-4 ani, cu clienții, prietenii, familia, și am reușit să ne facem treaba, să supraviețuim, unii chiar s-au dezvoltat în perioada asta. Știu afaceri care au reușit să se adapteze și să mute clienții din offline în online, datorită conferințelor video, atfel erau închise de mult. Deci da, pot zice că ridic paharul sus pentru aplicațiile astea, și pentru internetul prin fibră optică.

V-ați gândit cum ar fi fost dacă ne prindea pandemia prin anii 2000, fără toate aplicațiile astea utile pentru work from home, fără internet rapid, jocuri video, video streaming?

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *