fbpx

Există o mulțime de aplicații online utile pentru marketeri, mai ales cei care lucrează în marketingul online. Eu prefer să folosesc cât mai mult extensiile din browser, care îmi reduc timpul necesar pentru diverse activități. Mai jos aveți un top cu extensiile folosite cel mai des de mine.

 1. HootSuite Hootlet – folosesc extensia pentru a partaja în rețelele sociale articolele interesante pe care le găsesc online, partea cea mai tare e că le poți programa să fie publicate când vrei tu, util dacă știi că vei lipsi de la birou o perioadă.
 2. Web Timer – utilă pentru a afla cât timp petrec zilnic pe diverse site-uri, sub forma unui grafic.
 3. Clearly – afișează articolele de pe site-urile pline de reclame într-un format simplu, doar textul și imaginile, fără alte detalii, util mai ales pentru articolele lungi.
 4. Save to Pocket – extensia perfectă pentru a salva articolele pe care nu ai timp să le citești în contul tău de pe Pocket.com, iar ulterior le poți citi offline, pe telefon sau tabletă.
 5. StayFocusd – utilă pentru a bloca site-urile pe care pierdeți vremea, măcar între orele în care vreți să munciți.
 6. Eye Dropper – pentru a afla codul de culoare folosit într-o zonă de pe un site, util dacă faceți diverse materiale grafice.
 7. SEO Site Tools – utilă nu doar pentru SEO, linkuri ce trimit către site-ul monitorizat, ci și pentru a afla informații despre activitatea unui site în rețelele sociale
 8. Rapportive – informații despre activitatea online a persoanelor cu care comunicați prin email, direct în contul de Gmail.
 9. Social Analytics – vedeți reacțiile generate de un site în rețelele sociale: Facebook (likes, comments, shares, clicks), Twitter (tweets, retweets), Google +1 (plus ones), LinkedIn (shares), bit.ly (clicks), Pinterest (pins)

Voi ce extensii de browser mai folosiți?

7 Comentarii

 1. folosesc Evernote pentru a salva diverse informatii
  Google Tag Analysis – afli ce tags sunt instalate pe orice site
  Zapier- pentru monitorizarea automatizarilor setate in platforma
  Signals (from Hubspot) – care iti arata daca mailul trimis a fost deschis, citit, forwardat, click-uit etc

Lasă un comentariu