fbpx

O cazare acceptabilă în Poiana Brașov – TraveLand

Traveland e un complex format din 10 vile amplasate aproape de pârtia de schi Stadion din Poiana Brașov. Căutam ceva ok ca preț, nu vroiam 5 stele si jacuzzi, doar o vilă cu 4 camere curate, căldură, apă caldă și un foișor cu loc pentru grătar. Asta am găsit aici, am plătit pentru două nopți 1055 lei, 4 camere pe 2 etaje, cu 2 băi și un living mare la parter.

Sunt mai multe tipuri de vile, plus câteva apartamente cu 2 și 3 camere. Prețuri, variantele disponibile și multe poze găsiți pe Booking sau pe traveland.ro.

Traveland e amplasat într-o zonă linistită. Sunt mai multe foișoare la exterior, cu locuri pentru grătar și spații de joacă pentru copii, deci e ok și pentru familii. Locația pare ușor îngrămădită, proprietarul a folosit la maxim fiecare metru pătrat, dar vorbim de Poiana Brașov aici, deci… Aveți și locuri de parcare, dar nu sunt suficiente, dacă ajungeți noaptea s-ar putea să parcați în stradă.

Vila 15, unde am stat noi avea 2 camere la parter, livingul cu zonă de bucătărie dotată cu tot ce trebuie și o baie, iar la etaj încă 2 camere și o baie. Camerele erau cu 2 paturi de 1 persoană unite, saltele ok, plus televizoare CRT și balcon. Vila era construită din lemn, deci totul scârțâia, dar era foarte călduroasă mereu, avea și WiFi, însă semnalul nu era foarte strălucit.

Era curată, dar unele elemente ar avea nevoie de o renovare, de exemplu ușile interioare. Băile nu erau nici ele de lux, dar poți face 1 duș liniștit. I-aș acorda pe ansamblu 2 stele, poate 2 și jumătate.

Dacă vreți condiții maxime s-ar putea să fiți dezamăgiți, dar dacă vreți un loc unde să vă adunați cu prietenii la munte pentru relaxare atunci e ok.

Date contact: 0268262447, 0744684759.

Poze din exterior Poiana Brașov – TraveLand, la interior am uitat să fac:

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *