fbpx

eMag oferă 6 premii faine la aniversarea de 6 ani eMag Iași

Țin minte și acum lansarea showroom-ului eMag din Iași, când ofereau căni termos tuturor clienților din aceea zi. Cred că am fost clientul cu numărul 300 sau undeva pe acolo, trebuie să verific numărul de pe cana de acasă. Eram sigur că o să aibă succes și în zona Moldovei, drept dovadă fiind faptul că au crescut rapid, au extins spațiul de mai multe ori și acum au venit cu un nou concept de prezentare, pe care îl vedeți în pozele de mai jos.

Azi eMag Iași aniversează 6 ani și voi aveți ocazia de a câștiga 6 super premii prin tragere la sorți: un iPhone 6, un Smart TV Philips – 3D, Ultra HD, 102 cm, un Laptop Asus X550LD-XX144D cu procesor Intel Core i7-4500U, un iPad Mini, un robot de bucatarie Bosch, un Fier de calcat fara fir Tefal FreeMove.

Ce trebuie să faceți pentru a avea o șansă de câștig? E simplu, să le transmiteți  un gând, o urare, direct pe blogul eMag.

Cum arată showroom-ul eMag acum, după relansare:

Bonus, ce veți vedea zilele astea prin Iași:

Recomandă

10 Comentarii

 1. Hehehe, mai multă expunere=mai mulți comentatori. Acum 2 ani, când ofereau parcă nu-ș-ce SONY, s-au îngrămădit puțini online. Nici nu anunțaseră prea multe, era ceva pe pagina emag Iași. În magazin însă abia a fost loc să arunci un ac. Pentru că înscrierile pentru premii se făceau în magazin. Iar prezentarea SONY de-atunci a fost tristă de tot, fără PA, nici nu știu dacă a priceput careva ceva.

  Dar cred că au învățat lecția. Păcat că show-room-ul arată ca unul de acum vreo 5 ani. Spațiu irosit, dar la ce nivel… 🙂

  Altfel, deranjat rău tare pop-up-ul ăsta care-mi cere să mă abonez.

 2. @Marius
  Pentru că așa ar fi trebuit să arate acum 5 ani 🙂
  Pentru mine e spațiu irosit ce au făcut ei acolo. 20 de produse aruncate pe masă, ceea ce Altex sau MG aveau de mult timp. Prost dispuse și posturile agenților din magazin. Plus zona aia anemică de distracție pentru kidz. Dar, hei, n-am făcut eu design-ul și nici nu am optimizat spațiul. Să fie sănătoși, că-s oameni de treabă!

 3. Mie mi este foarte drag, ca sâ vin pe la eMAG,CÂ DE VII RÂMÎI SURPRINS ,CU AŞA PREŢURI CA DE VIS,IAR DE TE MENŢII FIDEL,CÎŞTIGI PREMII Fel de fel,de asta eu tot vin aici şi profit câ,s preţuri mici,câ la orice cumpârare,î,mi râmîn bani în buzunare,toţi se mirâ şi,şi dau coate, vai da ce minune frate, Sâ plăteşti doar jumâtate,faţâ cum e,n altâ parte? Cu respect pt. COLECTIVUL .eMAG I.G. Sv.

 4. Dl Marius,sâ vâ dea Domnul multâ,multâ sânâtate pt câ sînteţi extraordinar,î,mi plac foarte mult ideile Dvs,opiniile şi sfaturile personale pe care le daţi pt câ sînt folositoare şi constructive pt fiecare dintre noi. Particip şi la concurs în ideea câ dacâ calculatorul mâ va trage ,sâ fac fericit un bâieţel abandonat ( Gabi) de la un Aşezâmînt de copii ,care îl vizitâm şi ne este drag. FELICITÂRI ,CU MULT RESPECT G.I. Suceava.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *