Agregator românesc de chestii gratuite

Am primit un comunicat de presă despre lansarea gratuitor.ro, un serviciu online care vrea să adune la un loc diverse lucruri gratuite de pe internet: aplicații, cursuri, evenimente, promoții etc.

gratuitor.ro - infografic-page-001

După o scurtă perioadă de testare, s-a lansat gratuitor.ro, platforma românească de servicii open-source şi gratuităţi care se adresează persoanelor aflate în căutare de freebies, aplicaţii software open-source, evenimente mondene şi culturale, cursuri şi resurse educaţionale cu acces liber. Agregatorul pune la dispoziţia utilizatorilor peste 600 de oferte şi servicii gratuite, alternative la produsele software descărcate frecvent în mod ilegal sau la bunurile şi serviciile comercializate contracost. La acestea se adăugă zilnic aproximativ 15 oferte noi, documentate şi testate împreună cu utilizatorii noştri. 

Pare interesant pentru amatorii de freebies. Voi ce ziceți?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

3
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
DeviceBox
Vizitator

Cine a zis ca nu exista lucruri GRATIS???

@MyaElla
Vizitator

Agregator românesc de chestii gratuite: http://t.co/rpOIbYx9

Cristi Neacsu
Vizitator

Eu zic ca e o treaba buna, si nu doar pentru faptul ca il cunosc pe Cosmin si stiu ce treaba buna face, dar chiar cred ca era nevoia de asa ceva. Drept dovada, si reactia pietei. Cred ca o promovare putin mai puternica, va ridica mult aceasta platforma 🙂

Felicitari ca ai scris despre el!