fbpx

Prima aplicație cumpărată pe Mac – Airflow, pentru streaming de pe laptop către Apple TV, Android TV și Chromecast

Nu credeam că va veni așa de repede clipa asta, dar am găsit o aplicație care chiar își face treaba și își merită banii pentru Mac – Airflow, utilă dacă vrei să faci streaming de pe Mac sau Windows către televizoare ce suportă Airplay, Apple TV, Android TV sau Chromecast. Eu am folosit-o în combinația Mac plus Android TV, dar recenziile și creatorii spun că merge și de pe Windows către televizor.

Ideea e că atunci când ai filme de colecție pe laptop, calculator sau harduri externe și vrei să le vezi pe marele ecran din sufragerie poți folosi aplicația asta, pentru a scăpa de cabluri și a da cast la film de oriunde, important e ca laptopul și televizorul să fie în aceeași rețea WiFi.

O poți descărca și testa gratuit în limita a 20 de minute, după aceea poți decide dacă merită să cumperi licența nelimitată pe viață, ce poate fi folosită pe mai multe dispozitive. Licența 19 euro, dar mai apar uneori oferte pe site-urile dedicate aplicațiilor.

Am testat toate softurile alternative, toate playerele video pentru Mac, asta a fost cea mai bună aplicație pentru cast fără cabluri, cu cea mai bună ofertă de preț.

Ce face Airflow? Streaming de fișiere video 4K HDR HEVC către Chromecast Ultra, Android TV, Apple TV 4K și televizoare ce suportă AirPlay 2. Merge cu mkv-uri fără probleme, și de obicei transmite la calitatea originală, comprimă imaginea doar dacă sunt probleme de compatibilitate. Din ce zic ei suportă cam orice format și codec.

Bonus, are și aplicație pentru control streaming de pe telefon, Android și iOS, utilă dacă ai de vizionat mai multe filme de colecție și laptopul nu e lângă tine.

 • Video streaming. Stream full 4K HDR HEVC files to Chromecast Ultra, Built-in, Apple TV 4K & AirPlay 2 enabled TVs
 • 4K HDR. Ensures the best possible video quality with the lowest CPU load
 • Native HEVC streaming. So far, the ONLY desktop software that can natively stream HEVC videos to Apple TV & AirPlay 2 TVs
 • Hardware-accelerated transcoding. Plays videos that are incompatible with your device
 • Full multichannel support. Includes DD+ passthrough with Dolby Atmos
 • Advanced adaptive volume booster + limiter. For late-night watching when you don’t want to disturb your neighbors
 • Spatial headphone downmix. For surround sound videos
 • Detailed A/V sync adjustment. Compensate for the delay of individual devices like Bluetooth headphones
 • Subtitles. All widely used subtitle formats are supported, now including vobsub
 • Realtime subtitle text recognition. Transparently extract the text from picture subtitles and render it on target device
 • Remote control companion app. Control all Airflow features on your Android or iPhone

Dacă mai știți vreo aplicație pentru Mac care să își merite banii lăsați un comentariu sau un link.

Recomandă

2 Comentarii

 1. Am notat aplicația. Pare foarte utilă.
  Bine ai venit în clubul cumpărătorilor de aplicații pe MAC!
  Doar cu susținerea clienților aceste aplicații se pot dezvolta și poate începe Apple să ne bage și pe noi în seamă la partea de servicii care nu se găsesc momentan la noi în țară. (nu vreau descurcăreală cu VPN).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *