Mergem la vot

Ca de obicei, lumea spune că e plictisită de politică, scârbită de promisiuni și așa mai departe. Totuși, ăsta nu e un motiv să nu mergem la vot duminică, din contră. Mergem, ca să nu ne plângem după aia că au ales alții și pentru noi. Mergem, că tot noi vom plăti impozite și taxe în următorii ani, și parcă nu am vrea să fie cheltuiți aiurea.

Și da, nu ai cum să fii antreprenor sau angajat la o companie privată și să votezi cu PSD sau ALDE sau PRU. Nu ai cum, dacă gândești un pic și își pasă de viitorul tău. Și ei pe asta mizează, pe faptul că tinerii și cei care muncesc sunt prea ocupați sau indiferenți ca să voteze, asta își doresc, să voteze asistații, cei abonați la cadouri din banii statului, cei care vor un job călduț prin instituții, nu cei care contribuie la buget. De la 45% prezență în sus șansele PSD+ALDE de a forma o majoritate sunt minuscule.

Mergem la vot, ne informăm un pic înainte să punem ștampila și după aia putem să ne plângem că am fost dezamăgiți de cei aleși, da?

Aici ne putem informa despre candidați și cât de ok sunt ei, dacă nu știți pe cine să alegeți. Dacă vedeți nereguli la votare le puteți sesiza pe votcorect.ro.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile