fbpx

Alternative la Google Reader

Vestea că Google plănuiește schimbări pentru Google Reader a ridicat multe discuții, am auzit deja utilizatori înrăiți al serviciului care spun că vor pleca, imediat ce în Reader vor apare butoanele pentru sharing cu cercurile din Google Plus.

Personal eu folosesc Minimalist for Google Reader, o extensie pentru Google Chrome care îmi permite să modific aspectul cititorului de feeduri așa cum vreau eu, de exemplu am renunțat complet la logo, butoanele de sub fiecare feed, footer etc.

Totuși, dacă căutați o alternativă pentru Google Reader aveți aici câteva sugestii:

Surprinzător, dar nu există prea multe softuri decente pentru citit toate feedurile dintr-un singur loc. Asta e și bine și rău. Bine pentru cei care vor să lanseze un produs concurent Google Reader, rău pentru cei care nu sunt mulțumiți de aplicațiile existente. Google nu a mai actualizat interfața Google Reader de ani întregi tocmai pentru că nu exista un alt produs concurent care să ridice miza, iar acum vor să îl facă mai sociabil integrând Google Plus.

Voi ce aplicație folosiți pentru a citi feedurile RSS?

Recomandă

8 Comentarii

  1. La fel si eu am folosit multa vreme FeedDemon dar tot la google reader am revenit. As folosi insa google reader pe chrome ca are mai multa optiuni si i se pot adauga inbunatatiri insa ma enerveaza la culme cand dau click pe un link ma muta imediat la acel tab. Un motiv care din ce am citit e un feature foarte aiurea, asa ca folosesc in continuare google reader cu firefox.

  2. […] Americanii sunt diferiți de noi, uneori și în sensul bun al cuvântului diferit. Pe noi când ne supără ceva înghițim în sec și mergem mai departe sau în cel mai rău caz, căutăm o alternativă, o altă soluție pentru a evita problema. În schimb americanii ies în stradă, chiar și pentru probleme minore, cum ar fi schimbările pe care Google intenționează să le facă în Google Reader. […]

  3. […] ceea ce e bine. Dacă vă deranjează butonul de la Google Plus aflați că bara de sub articole poate fi ascunsă cu extensia Minimalist și problema e rezolvată. Eu oricum nu foloseam Following și Followers, iar de distribuit […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *