Alternative la Mailchimp pentru trimiterea de newslettere

Zilele trecute am verificat serviciile de trimis newslettere, că tot aveam clienți care căutau alternative mai ieftine la Mailchimp. Evident, Mailchimp e în continuare printre cele mai bune opțiuni, mai ales dacă ai nevoie și de automatizări la emailuri, dar după ce treci de opțiunea gratuită cu 2.000 de abonați/12.000 de emailuri lunar e destul de scump, minim 20 de dolari lunar, deci top 3 alternative pentru newslettere arată cam așa:

Mailerlite – gratuit pentru 1000 de abonați, fără limită la numărul de emailuri trimise, pachetele pe bani încep de la 10 dolari pentru 2500 de abonați. E foarte ușor de folosit și configurat, interfață intuitivă, poți crea un newsletter în mai puțin de 5 minute dacă ai textele și fotografiile pregătite. Util pentru firme mici, care vor să vadă dacă newsletterele îi pot ajuta.

Moosend – gratuit timp de 3 luni pentru 5000 de abonați cu emailuri nelimitate trimise acestora, după primele 3 luni e 10 dolari pe lună. Și ăsta are o interfață ușor de folosit. Util pentru firme mai mari, după 3 luni oricum 10 dolari nu sunt o problemă.

Sendinblue – maxim 9000 de emailuri lunar, fără limită la numărul de contacte. Interfață curată, poți crea emailurile cu drag&drop. Pachetele pe bani încep de la 7 dolari pentru 40.000 de emailuri trimise lunar.

Evident, dacă știți alte servicii pentru email marketing ok ca prețuri și funcții lăsați un comentariu, poate mai aflu și eu ce alternative sunt.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

3
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Advertica
Vizitator

Mai dăm și din casă, dacă căutați un serviciu de email marketing gratuit și/sau ieftin. https://t.co/YDfLCOoIY2

Narcis
Vizitator

Am mai lucrat cu AWeber. Bunicel!