fbpx

Alternative la Mailchimp pentru trimiterea de newslettere

Zilele trecute am verificat serviciile de trimis newslettere, că tot aveam clienți care căutau alternative mai ieftine la Mailchimp. Evident, Mailchimp e în continuare printre cele mai bune opțiuni, mai ales dacă ai nevoie și de automatizări la emailuri, dar după ce treci de opțiunea gratuită cu 2.000 de abonați/12.000 de emailuri lunar e destul de scump, minim 20 de dolari lunar, deci top 3 alternative pentru newslettere arată cam așa:

Newsman.ro – serviciu românesc de email marketing – gratuit pentru maxim 1000 de abonați, maxim 5000 de emailuri trimise, abonamentele plătite încep de la 5 euro pe lună. Cel mai mare avantaj al platformei este că e în limba română, atât interfața pentru trimis newslettere cât și zona de administrare, și mai ales, serviciile de asistență, aveți live chat în română pe site, unde răspund repede. Au integrări cu majoritatea CMS-urilor cunoscute la nivel internațional, gen WordPress, Magento, Shopify, au integrări inclusiv cu platformele locale ca Gomag sau ContentSpeed, și librăria lor are peste 500 de template-uri pentru newslettere responsive, dintre care 200 fresh, lansate la final de 2019. Prețurile sunt bune pentru pachetele premium, chiar un pic mai mici decât serviciile de email marketing din afară.

Mailerlite – gratuit pentru 1000 de abonați, fără limită la numărul de emailuri trimise, pachetele pe bani încep de la 10 dolari pentru 2500 de abonați. E foarte ușor de folosit și configurat, interfață intuitivă, poți crea un newsletter în mai puțin de 5 minute dacă ai textele și fotografiile pregătite. Util pentru firme mici, care vor să vadă dacă newsletterele îi pot ajuta.

Moosend – gratuit timp de 3 luni pentru 5000 de abonați cu emailuri nelimitate trimise acestora, după primele 3 luni e 10 dolari pe lună. Și ăsta are o interfață ușor de folosit. Util pentru firme mai mari, după 3 luni oricum 10 dolari nu sunt o problemă.

Sendinblue – maxim 9000 de emailuri lunar, fără limită la numărul de contacte. Interfață curată, poți crea emailurile cu drag&drop. Pachetele pe bani încep de la 7 dolari pentru 40.000 de emailuri trimise lunar.

Evident, dacă știți alte servicii pentru email marketing ok ca prețuri și funcții lăsați un comentariu, poate mai aflu și eu ce alternative sunt.

Recomandă

5 Comentarii

  1. Salutari. Stiu ca e vechi articolul…
    Exista si ceva serviciu de acest gen in romana? Nu ca ar fi o problema cu limba engleza, dar as incerca si altceva…ceva local.

    Merci!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.