fbpx

Apare Hulu.com

Apare Hulu.com, atentie mare YouTube!

www.adweek.com

Grupurile media NBC Universal si News Corp. au oferit informatii despre Hulu.com, care va oferi mii de extrase legale din filme si din seriale TV si este creat ca un concurent direct la adresa YouTube.

Noul site, ce va fi lansat in martie 2008, va intra in teste in octombrie anul acesta, precizeaza un comunicat comun al celor doua companii.

Initiatorii spun ca Hulu.com va fi cea mai mare retea de distributie de clipuri si filme prin internet care vor proveni de la zeci de televiziuni si doua studiouri de cinema.

Vor putea fi vazute episoade intregi din seriale precum “24 de ore” sau “Familia Simpsons”, dar si filme mai noi precum “Borat”, “Little Miss Sunshine” sau “The Bourne Identity”.

Numele “Hulu” a fost ales pentru ca este “scurt, usor de pronuntat si usor de silabisit”, a explicat directorul general al site-ului, Jason Kilar.

Noul site va functiona in partenteriat cu marile portaluri AOL (Time Warner), Comcast, MSN (Microsoft), MySpace (News Corp.) si Yahoo care isi pot distribui pe Hulu.com continuturile video in formatul grafic dorit.

NBC si News. Corp au atacat in justitie YouTube, cerand limitarea traficului de continuturi piratate trimise de internauti, dar pana acum nu a fost luata nicio decizie.

Youtube, ti se pregateste ceva!!!
Cum va fi oare?

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *