Apeluri gratuite pe mobil cu Viber

Când am testat aplicațiile pentru apeluri video pe Android eram interesat mai ales de partea cu video, să văd ce aplicație funcționează cel mai bine. Până acum Tango pare cea mai ok aplicație pentru asta, dar am descoperit recent că Viber, o aplicație gratuită pentru convorbiri pe mobil, își face treaba foarte bine când vrei doar să suni și e foarte populară în România.

Aplicația merge atât pe Android cât și pe iOS. Nu trebuie să îți creezi cont, practic numărul tău de telefon reprezintă id-ul după care ești recunoscut.  Dacă ai Wi-Fi acasă sau un pachet de date generos în abonament o vei folosi intens, practic poți suna gratuit via internet pe oricine are aplicația instalată pe smartphone, dacă aceea persoană are și ea acces la internet în acel moment. Dacă nu e conectată la internet ea va vedea apelul pierdut și va suna înapoi. Calitatea convorbirilor e similară cu cea a unui apel normal, iar perspectiva de a suna gratuit oriunde pe glob e mai mult decât tentantă.

Îmi place că  aplicația îți arată ce persoane din agenda telefonică mai au aplicația instalată, pentru a îi suna, iar pe lângă apeluri poți trimite și sms-uri, pe același principiu.

Cum vi se pare aplicația, folosiți altceva pentru apeluri pe mobil via internet?

Recomandă prietenilor!12
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Dli
Vizitator

Eu am vazut ca si Skype functioneaza foarte bine si chiar am sunat de foarte multe ori de pe skype pentru ca multi utilizeaza. Vroiam sa discut cu prietena in timp ce meream spre casa si o sunam pe Skype. Drept e ca skype consuma cam multe resurse asa ca am sa incerc acest program ce zici tu. Sunt sigur ca functioneaza mai bine decat skype.

Liviu
Vizitator
Liviu

Din pacate aplicatia este blocata de catre Vodafone, insa pe wireless functioneaza impecabil.
O alta aplicatie interesanta ar fi Tango (android si IoS) care permite si apeluri video, insa calitatea apelului lasa un pic de dorit.

paulpadurariu
Member

“perspectiva de a suna gratuit oriunde pe blog” – sunam la blogroll ? 🙂
Si eu am dat peste aceasta aplicatie dar nu stiam pe nimeni care sa o foloseasca.

Ekart Dragos
Vizitator

Asta va fi viitorul. Celor de la Vodafon le e frica ca isi pierd clinti(pentru cartela).

sibiu
Vizitator

nici la mine nu mai merge de cateva zile de cand cei de la vodafone au blocat-o

Mugur Cosmin Frunzetti
Vizitator

E penibil si ilegal sa blochezi o aplicatie unui client care isi plateste accesul la internet, probabil cineva ar trebui sa sesizeze ANPC.

eBogdan
Vizitator

EU o folosesc, dar merge destul de greu, cel putin pe iPhone-ul 3 pe care il am eu.

E interesanta faza cu agenda lor personalizata si inca ceva pe lanag apeluri merge si ptr SMS-uri.

Aplicatiile de genul asta vor avea in viitor un succes foarte mare.

Sunshine
Vizitator

Off, da …de când încerc să-mi conving prietenii…share și sper că vor înțelege. Sper să primesc cât mai multe notificări despre noi prieteni conectați…că aplicația trimite și asta.

crina
Vizitator
crina

merge pe orice mobil ? am nokia 201, si whatsapp-ul merge bine, dar asta nu stiu sa il folosesc, si am nevoie, imi cere ceva cod :(…

dana
Vizitator
dana

Buna ziua, puteti sa imi spuneti cum aflu daca m-a blocat cineva pe viber? Am um philips si de 2 zile nu mai primesc raspuns la mesaj. Cum aflu ?