Ignat Day, alternativa românească la Black Friday

Știu că mulți s-au plâns că nu au apucat să își cumpere mai nimic la reducere din magazinele online românești de Black Friday. Nu-i nimic, MarketOnline pregătește Ignat Day, pe 20 decembrie. Cum ar veni, nu doar tăierea porcului, ci și a prețurilor la electronice. Ideea îmi place.

Pe 20.12.2011, cu ocazia Ignatului, magazinul online www.MarketOnline.ro pregătește reduceri de prețuri între 5 și 50% la toate categoriile de produse. Ignat Day, un concept 99% românesc, vine în întâmpinarea tuturor celor care au ratat promoțiile de Black Friday și care încă nu și-au luat bunătățile pentru masa de Crăciun.

Astfel, de Ignat, ziua în care în mod tradițional românii taie porcul, magazinul online www.marketonline.ro va tăia prețurile la TOATE categoriile de produse și va oferi prin tragere la sorți și un porc (viu sau gata „aranjat”) unuia dintre clienții din data de 20 decembrie. Mai multe detalii sunt diponibile la www.marketonline.ro/special/ignat-day .

Reducerile cele mai mari, de până la 50%, vor fi la produsele care fac parte din categoriile de interes pentru perioada cadourilor. Deoarece MarketOnline nu dorește să limiteze posibilitățile clienților, nu va oferi doar câteva modele, ci îi va lăsa pe aceștia să-și aleagă din întreaga ofertă MarketOnline produse cu preț redus aflate în stocul magazinului sau cel al furnizorului.

Ne pregătim de o nouă repriză de cumpărături online? Sunt sigur că unii încă nu au apucat să cumpere toate cadourile pentru cei dragi, poate nici măcar cele pentru ei. Reducerile astea pot fi o ocazie bună pentru a a umple spațiul de sub brad, mai ales dacă sunteți pasionați de gadgeturi.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
7 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
cipoc

nr pregatim:)

trackback

Ignat Day, alternativa românească la Black Friday http://t.co/tSyTnIW1 via

cipoc

inca nu, ca nu m`au contactat:))

Iulian Lita

acum depinde ce inteleg ei prin produse pt cadouri. orice poate fi cadou, deci e relativa treaba aici, nu cred ca la toate produsele or sa aiba redurecere de 50% 🙂 vor fi probabil reduceri mari la produse pe care oricum nu le cumpara lumea in mod normal, poate asa scapa de ele

Sunshine

Idee bună, așa că aștept să văd oferta.