fbpx

Aplicaţie pentru smartphone care îţi arată toate ofertele de reduceri de lângă tine

Aplicaţia pentru Android e dezvolvată de 123reduceri.ro, un agregator de reduceri colective. Este şi o versiune pentru iPhone. Am văzut că acoperă toate orașele mari din România.

aplicatie android oferte de reduceri

123reduceri.ro este prima aplicație din România care colectează cele mai bune oferte de reduceri într-un singur loc. Reducerile oferite de cele peste 75 de site-uri de profil sunt disponibile în marile orașe: București, Timișoara, Iași, Cluj, Constanța, Brașov, Ploiești, Pitești, Oradea, iar cele speciale, la nivel național.

Cu 123reduceri.ro nu vei rata nicio ofertă! Dacă ești pe drum, spre serviciu, în pauză de masă sau ai un minut disponibil, vei putea vedea dintr-o privire ofertele din orașul tău.

Încă nu am testat-o pe telefonul meu. Spuneam cu ceva vreme în urmă că ăsta e trendul pentru ofertele colective, să te plimbi pe stradă şi să descoperi ce oferte sunt lângă tine . Au ajuns şi  la noi reducerile colective geolocalizate, acum sunt curios câți le vor folosi aşa cum trebuie.

Te plimbi cu telefonul, primeşti o notificare despre o ofertă super tare la un restaurant din zonă  şi o cumperi pe loc.

Am aflat de aplicaţie de aici.

Recomandă

4 Comentarii

  1. Am testat eu, nu mi se pare foarte utila, poate si pentru ca nu am gasit multe oferte in apropierea mea.

  2. personal, imi place, nu mai este nevoie sa intru pe mail si sa vad ofertele, cand am putin timp liber , intru de pe telefon si am direct ofertele care ma intereseaza, apropiate de mine, imi este mai simplu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *