Faine aplicațiile de Self Check-Out din hypermarketuri, să sperăm că nu le strică românii

Kaufland are un experiment în derulare în magazinul din Barbu Văcărescu – București, puteți scana produsele pe care vreți să le cumpărați și plătiți rapid la casă, prin Kaufland Scan & Pay. Au și campanie cu Cabral, deci se vede că vor că bage bani buni în chestia asta pe termen lung. Sper să nu le strice românii socotelile.

Pe afară sunt deja de ceva timp aplicații de genul ăsta, ba prin unele țări mai nordice sunt magazine unde îți scanezi singur produsele la casă și plătești cu cardul, fără să ai tangență cu casierii, deci totul automatizat. La noi încă nu se poate, vă dați seama de ce, dar și treaba asta cu aplicațiile e bună, dacă nu se apucă românii de umplut coșul cu produse pe care uită să le scaneze.

Urăsc cozile, aș cumpăra numai cu aplicații de genul ăsta dacă îmi garantează că pot scăpa în 2 minute la casă, în loc să aștept un sfert de oră. Probabil de asta și Kaufland a lansat momentan aplicația într-un singur magazin, vor să vadă dacă prinde la public, dacă oamenii sunt cinstiți, și după aceea extind și în alte magazine. Codurile de bare oricum sunt puse pe produse, trebuie adăugate doar niște cititoare de coduri QR și gata.

Voi ce ziceți, vor prinde și la noi aplicațiile de Self Check-Out în magazine?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
5 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Remus Stefu

Cand am vazut pentru prima data aplicatia, m-am bucurat… din pacate eu sunt din Brasov si nu au implementat tehnologia…

Gabriel

Sa presupunem, ca ai in fata ta 3 caruciare pline cu produse, iar tu apa minerala si paine. O idee foarte buna. Castigi o gramada  de timp.

trackback

[…] și la noi Kaufland încearcă ceva, dar asta e net superior. Cum vi se […]

[…] de noi și plătim degeaba 20.000 euro pe fiecare difuzare? Când au făcut chestii faine în .ro i-am lăudat, dar toată campania asta e stupidă, și sigur nu prinde la hipsteri, cum speră […]