fbpx

E-mail primit azi.Daca pana acum ma obisnuisem cu toate chestiile gen fa clic si primeste X nu stiu cati centi, doneaza sange pt tipul cu AB4, trimite mesajul…bla bla mai departe, asta e prea de tot. Pana unde se putea ajunge!
Cine chiar crede ca daca trimiti mesajul asta mai departe acea fetita va primi 3 centi. Cred ca mesajul a mai circulat pana acum pe net, mi se pare vechi, doar ca nu l-am primit eu. Sa fim seriosi, daca era un cont bancar acolo, dupa ce verificam autenticitatea informatiei etc, poate depuneam si eu macar 5 lei, dar asa….
Problema zic eu este ca mail-urile de genul asta ne fac sa nu mai avem deloc incredere, atunci cand ni se va solicita ajutorul cu adevarat, chiar si prin Internet, pentru ca ajungem sa fim refractari. Mesajul era deja trimis forward la vreo 300 de persoane, pana sa ajunga la mine. Concluzia o trageti voi!

Sa fim oameni

Alexandra a scapat vie dintr-un incendiu teribil, insa acum trebuie sa lupte pentru viata ei si un viitor normal. Ea are 14 luni si are pielea arsa pe tot corpul, iar pe fata arsuri pana la os (ca rezultat al temperaturii foarte inalte) Ea este intr-un spital in Cracovia-Polonia si este urmarita de unul dintre cei mai buni specialisti. Totusi ea trebuie sa treaca inca prin multe operatii si o lunga perioada de reabilitare. Din nefericire parintii nu mai au bani. De aceea va cerem ajutorul. Pentru fiecare email trimis mai departe parintii vor primi 3 centi. Va rugam sa-i ajutati trimitand mailul la cat de multe persoane puteti.

PS:Nu trimiteti mai departe, sunt sigur ca nici parinti nici saraca fetita nu vor primi nici un cent.

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

Lasă un comentariu