Tu câți bani ai de obicei în portofel?

Că tot se discută despre tâmpeniile pe care le face guvernul zilele astea, pe care le vom resimți din plin anul viitor în buzunare, conturi și stilul de viață, voiam să vă întreb voi câți bani aveți de obicei în portofel când ieșiți din casă. Sunteți genul digital, cu banii doar pe card, sau genul care nu iese din casă fără câteva sute de lei la el?

Faza e că eu m-am obișnuit cu portofelul gol, mai mult de 100-200 de lei nu am la mine decât dacă știu că trebuie să cumpăr ceva important și am nevoie de numerar. În rest cardurile să trăiască, mai nou plătesc și cu telefonul, deci nu mă simt sărac dacă mă uit în portofel și văd că bate vântul

La voi cum e, ieșiți din casă cu portofelul gol sau plin?

În alte știri, bursa a picat deja puternic, mai ales sectorul energetic, gazele și băncile, de la măsurile iresponsabile anunțate ieri de guvern, pe care vor să le aplice de la anul, în mai puțin de 2 săptămâni. Urmează comisioane mai mari la bănci, credite mai greu de luat la anul, companii ce vor pleca din România, că nu e nimeni prost să stea într-o țară unde nu face profit.

Dar nu e bai, acum avem masa plină, ascultăm colinde, mergem la munte. Când ne vom trezi s-ar putea să fie prea târziu…

Recomandă prietenilor!4
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
alex
Vizitator

O hartie de 5 sau 10€ si ceva monede de 2, 1 si 50 centi pentru parcari. Merg platite si de pe telefon, dar o fac mai rapid platind cash. In rest, card normal si unul prepaid cu care alimentez si platesc pe unde merge. Insa e bine sa ai tot timpul si ceva cash.

Dragos Schiopu
Vizitator

Daca ai sti de cate ori ma trezezc in situatii penibile cand nu am 10 lei in portofel. O coca-cola va rog, aaaaa nu merge sa platesc cu cardul…. aaaaaa…..

Sincer ma gandesc sa renunt la portofel de tot, singura intrebare sau problema ar fi cu locatia unde sa tin buletinul (tot speram ca-l fac astia mai mic)

Oricum vreau sa achizitionez zilele astea un portofel special pentur carduri si mai vedem.