fbpx

Din când în când mai dau peste articole care acuză tehnologia, internetul, și deplâng copilăria noastră ce era petrecută mai mult pe afară, în natură, interacționând cu alți copii și așa mai departe. Între noi fie vorba, adulții de acum stăteau mai mult afară înainte de 89 deoarece nu aveam ce să facem în casă, cu 1 oră de televizor pe zi dintre care 30 de minute erau laude la adresa partidului, dacă aveai televizor, dar asta e altă discuție. După 89 toți eram lipiți de Cartoon Network, canalele nemțești de la televizor și ne uitam la filme pe casete sau jucam Mario. Ce vreau eu să zic este că internetul poate fi super util, dacă știi cum să îl folosești. Internetul nu e doar Facebook, cum cred unii, internetul e de fapt o poartă către alte lumi. Te poate ridica sau coborî, în funcție de cum îl folosești.

Și mă gândesc doar la mine, cât de mult mi-a schimbat viața internetul ăsta, din clipa în care am început să îl folosesc la modul util.

  • Sunt vreo 2 joburi pe care le-am obținut pentru că eram prezent pe internet, și asta nu acum, ci cu mulți ani în urmă, când termenul de influencer nici nu exista.
  • E o agenție ce am pornit-o datorită networkingului pe Twitter (pentru ăștia mai tineri, Twitter era ceva mișto, ca Facebook, doar că mult mai util, acum e praf pe .ro, dar încă e fain în alte țări)
  • Sunt zeci de prieteni și cunoștințe pe care mi le-am făcut datorită rețelelor sociale.
    Sunt o mulțime de clienți ce au venit la agenție și au lucrat cu noi deoarece știau deja cum gândesc și ce pot să fac, de asta zic că blogul e cea mai bună carte de vizită.
    Sunt și bani ce au venit de aici, cred că am interacționat cu sute de branduri în 11 ani, tot plecând de la blog.
    Sunt o mulțime de informații acumulate pentru că am citit articole pe internet,  cursuri online ce m-au ajutat să devin mai bun, să mă perfecționez, chiar și jobul pe care îl am se datorează evoluției internetului.

De asta zic că da, internetul ne poate afecta, dar poate să fie o afecțiune care îți schimbă viața în bine. 🙂

Voi v-ați gândit la asta vreodată, cum v-a afectat internetul?

Lasă un comentariu