fbpx

Bărbații nu mai poartă ghete?

Înțeleg că datorită încălzirii globale o să avem peste 30 de ani portocale în Teleorman și vom umbla iarna în tricou prin oraș.

Totuși, am senzația că parcă ne-am relaxat prea repede, uităm că natura e capricioasă și chiar dacă nu mai sunt iernile de altă dată, tot mai avem nevoie de haine groase, chiar și pentru cele 3-4 săptămâni de iarnă neregulamentară, care pot apărea în decembrie sau în martie, sau în ianuarie, cum a fost anul ăsta.

Oricum am calcula, încă nu avem climă tropicală constant. 🙂

Mă uitam luna trecută, când am avut câteva zile cu ninsori și minus 15 grade, că nu doar drumarii au fost prinși prin surprindere, ci și populația. Când a dat prima ninsoare eu m-am echipat corespunzător cu ghetele de munte și am ieșit la plimbare pentru a mă bucura de atmosferă, îmbrăcat gros, că de la o vârstă nu îți mai pasă de fashion, ci de durerile de spate.

Pe trotuare era plin de bărbați 20+, cu adidași în picioare și geci de primăvară, care se chinuiau să nu alunece și tremurau de frig, cu glezna goală. Și asta deși ninsese de cu seară, deci nu funcționează scuza clasică, Când am plecat la birou era vară și când m-am întors era iarnă, nu știu ce s-a întâmplat…

Înțeleg că nu mai rentează să ai o garderobă întreagă de iarnă, înțeleg că lumea merge mai mult cu mașina, nu pe jos, dar mi se pare normal să ai cel puțin o pereche de ghete barbati piele, fix pentru situații ca asta, când ninge iarna. Și o geacă groasă.

La voi cum e, mai aveți garderobă de iarnă? Ghete, fular, mănuși?

Recomandă

3 Comentarii

  1. De toate, bocanci, geacă alpină . .. inclusiv branțuri și pad,uri pentru încălzire cu USB .Au locul lor în debara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *