fbpx
Online

#bizsmscamp, not just another social media event

Social Media Snow Camp. Mda, dacă vă învârtiți prin online ați fost stresați probabil în ultimele trei zile cu tweeturi, mesaje pe Facebook, poze și nu în ultimul rând, articole pe bloguri de la evenimentul organizat de Revista Biz la Pârâul Rece, lângă Predeal.

Titlul e pe bune, deoarece evenimentul nu seamănă deloc cu acele evenimente la care mergeți și ascultați niște prezentări scoase din cărți despre social media. Pentru o listă cu toate articolele de după și fotografiile realizate mergeți la Manafu.

Cum îi spuneam și Martei, e meritul lor că au reușit să facă un mix bun între speakeri și participanți, astfel încât cele 4 zile au trecut foarte repede și plăcut. Cred că a fost printre puținele evenimente de la noi unde puteai să discuți relaxat atât cu bloggerii, oamenii din agenții și reprezentanții companiilor. Cuvântul de bază a fost networking, și cei care au venit și au vrut să socializeze cu ceilalți participanți sigur au plecat acasă mult mai bogați în ce privește relațiile create.

Zilele erau pline de discuții constructive despre branduri, rețele sociale, blogging și promovare online, iar nopțile se lungeau până spre dimineața cu karaoke, dans, biliard, băutură (Staropramen anyone?) și sesiuni unplugged. Ajungeam la 5 dimineața în cameră doar pentru că trebuia neapărat să dormim câteva ore până începeau prezentările. Iar seara o luam de la capăt. Totul într-o ambianță superbă, la Hotel Bucegi – Porțile Regatului.

Momentul sponsorilor (plus BCR și BancPost):

Oameni faini pe care i-am cunoscut în persoană la eveniment, deși pe unii dintre ei îi știam deja de pe net: Oana, Tudor, Tilla, Anca, Andra IacobCabral, Alex, Victor Kapra, Radu Băzăvan, Ana Măciucă, Adi Hădean, Cristi Șuțu, Dan Dragomir, Ruxa, Răzvan și Alina, Oltea, Ancuța Lebădă, Anca Duma, Anca Bundaru, Anne-Marie Chelaru, Dana Schiopu, Ionuț Tecuceanu, Gabriel Bârligă, Andreea Ursu, Cristina Colotelo, Andreea Burlacu.

Oameni faini pe care i-am revăzut: Cristi, Cristi Manafu, Sebi, Vali Petcu,  Marta Ușurelu, Bobby Voicu, Costin, Ionuț Oprea, Andrei Crivăț, Cristi Dorombach, Bogdana Butnar, Adrian Ciubotaru, Lidia Roman, Carmen Rusu, Denisa, Dragos Șchiopu, Elena, Andrei Roșca, Raluca Popa.

O parte din prezentările speakerilor: Bobby VoicuCristian China-BirtaAdrian HadeanCristian SutuDan DragomirBogdana ButnarCabralAdrian Ciubotaru.

Ce pot să spun după eveniment? Că trebuia să fiți acolo pentru a înțelege de ce toată lumea a plecat așa de mulțumită și încântată acasă, de ce articolele de pe bloguri și tweeturile de pe #bizsmscamp sunt așa de pozitive. Dacă nu ați fost următoarea șansă apare la vară, în iulie 2012. Tot de la Revista Biz.

Dacă am uitat să menționez pe cineva nu e cu intenție, dar eram totuși 70 de oameni acolo, e greu să ți-i amintești chiar pe toți.

Abonează-te
Anunță-mă pe email când apar
guest
7 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andrei
Andrei
6 decembrie 2011 9:21

Da ați băut un pic, raftul de bere era deja gol și cel de la suc era plin.

Tudor
6 decembrie 2011 9:54

Producatorii de bere intentioneaza sa directioneze fondurile de la LPF catre BIZ 🙂 Ne-am sacrificat ca sa dea bine la raport – bloggerii consuma la fel de multa bere ca si microbistii.

Andra
Andra
6 decembrie 2011 10:06

Awww >:D< Si eu ma bucur ca ne-am cunoscut si ca am avut ocazia sa stam mai mult de vorba!

Blogatu
6 decembrie 2011 16:28

Intr-adevar, cel mai reusit eveniment la care am participat pana acum.

trackback
7 decembrie 2011 13:02

[…] avut ocazia să stau la Hotel Piatra Craiului pentru vreo 4 nopți când am mers la Social Media Snow Camp. Nu am reușit să stau efectiv prin hotel decât noaptea pentru câteva ore de somn, dar impresia […]

trackback
7 decembrie 2011 14:25

[…] aici că nu prea poți exprima în cuvinte cât de faină a fost atmosfera la Social Media Snow Camp. Am […]

trackback
14 decembrie 2011 5:23

[…] Social Media Snow Camp stăteam lângă Oana în timp ce se chinuia să programeze niște articole ce urmau să apară […]

7
0
Lasă un comentariux