fbpx

Ce vreți să vă cumpărați de Black Friday?

O fi vârsta, sau faptul că simt că am destule chestii prin casă și nu vreau să cheltui banii doar pentru că sunt reduceri, dar de la un an la altul cumpăr tot mai puține chestii de Black Friday. Dacă vreau ceva în octombrie și nu e urgent mai aștept o lună, poate prind un preț mai bun, dar de regulă când am nevoie de ceva cumpăr fără a aștepta prea mult, analizând un pic prețurile și ofertele din perioada aia.

Anul trecut 39% dintre utilizatorii online din zonele urbane nu au cumpărat nimic de Black Friday, cred că și anul ăsta vor fi mulți dezinteresați, mai ales că tot mai multe magazine insistă pe Black Friday care va ține toată luna, nu doar pe 12 sau pe 26.

Ce aștept eu cu interes anul ăsta e o ofertă de cont curent cu zero comisioane de la o bancă și niște prețuri mai bune la o pereche de ghete. Poate luăm și niște jucării pentru fete, dacă e. Cam atât, în rest am tot ce îmi trebuie, lucrez doar la surplus. 🙂

Voi ce vreți să vă cumpărați de Black Friday?

Recomandă

20 Comentarii

 1. Salut. A fost foarte recent la OTP. o oferta foarte buna cu 0 comisioane mai la tot fara sa te conditioneze de un venit minim incasat sau de vreo plata facuta. L-am facut si chiar a mers online, fara sa ma deplasez la banca.

 2. Cred ca ce cauti tu se numeste wise.com.

  Doar primirea cardului si deschiderea contului costa – in rest sunt destul de similari cu Revolut doar ca nu exista acele comisioane lunare & au licenta bancara in Belgia & ai un algoritm de schimb valutar prin care stii tot timpul costul de schimb (in cazul meu 0,48% din valoarea tranzactiei).

  Ca o paranteza, eu am si conturile de firma in RON si in valuta la ei deja de aproape un an si nu am avut absolut nici o problema.

 3. Am cateva pe lista, care daca chiar sunt la un pret redus le voi lua. Daca preturile sunt la fel ca in alte promotii o buna parte nu le voi lua.
  1. Google Nest Hub
  2. Obiectiv cannon
  3. O pereche de casti
  4. Pick-up
  5. O masă de pe la Jysk
  6. Niste cabluri si incarcatoare de back-up
  7. Ceva haine daca, daca va fi ceva interesant.

  Momentan vad ca obiectivul pe la anumite magazine e cu 100 lei in plus, fata de pretul neredus de acum 2-3 saptamani.

 4. BlackFriday și-a pierdut mult din credibilitate, tot mai mulți dându-și seama că prețurile sunt umflate artificial în ultima vreme pentru a face loc la reduceri, reduceri fictive – evident.

  Din păcate, nici eu nu am nimic special pus pe listă. M-ar interesa niște corpuri de mobilă pentru living dar deja am pus ochii pe ceva de la Jysk.

  Funcționez pe procesul: Îmi trebuie? Am bani? ÎL IAU. Este lipsit de sens să îmi doresc și eu iPhone-ul curent, dar aștept încă 2 ani că sigur vor scoate ceva mai bun… PS: Dacă gândești așa, e clar că nu îți trebuie acel lucru și e mai bine să stai cu banii în portofel.

  În plus, eu îmi prioritizez cheltuielile astfel:
  Bun, învestesc în ceva care îmi produce bani sau scutesc timp? Îl iau, și de multe ori stau puțin pe gânduri.
  E doar un moft? Ne mai gândim…

  Revenind la BlackFriday, ma uit foarte atent să văd dacă prind vreun produs „Erou”. Acum 2 ani am prins parcă un TV pentru bucătărie la 299 Lei (Horizon). Nu e ceva wow, dar își face treaba excelent în bucătărie, nu aș fi avut nevoie altceva.

  Dacă prind și anul acesta ceva de genul (FOMO), poate că voi lua, dar nu îmi fac mari speranțe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *