fbpx

Să vedem #doarceconteaza în viață

Când eram noi copii hainele și încălțămintea nouă erau motiv de bucurie, că nu le primeam în fiecare zi, de obicei veneau de sărbători, ba chiar pe unele dintre ele le treceam și pe lista pentru moș Crăciun, că erau sus de tot în topul dorințelor. Abia după ce am crescut am înțeles câte sacrificii au făcut părinții pentru noi, în vremurile acelea tulburi din anii 90.

Eu de exemplu mi-am dorit mult o pereche de adidași prin școala generală, albi cu dungi negre, simpli, să nu credeți că erau cine știe ce brand. Când în sfârșit i-am primit, am tras de ei mai bine de un an de zile, până când s-au rupt de tot și nu mai mergeau lipiți.

Mă bucur că ai noștri copii au alte dorințe și visează la altfel de cadouri, la console și tot felul de gadgeturi scumpe, iar hainele și încălțămintea nu sunt pe listele pentru Moșu.

Unii vor zice că generațiile care au venit după noi au fost mai alintate, sau că o duc prea bine copiii din ziua de azi, dar eu cred că asta ar trebui să fie normalitatea, să te îmbraci și să te încalți cu ce vrei să nu fie o problemă, chestiile care contează în viață să fie altele. Voi ce ziceți?

Adidașii la care visam atunci semănau cu ăștia de mai jos. Ironic sau nu, modelele asemănătoare sunt iar la modă acum.

Am scris asta ca o introducere, pentru a vă zice că și anul ăsta Otter face o campanie corectă de Black Friday. Cum ziceam și eu, în viață ar trebui să vedem #doarceconteaza, iar încălțămintea nu ar trebui să fie o problemă.

Și dacă totuși avem probleme cu încălțămintea și vrem să le rezolvăm, o să fie reduceri tentante între 12 și 14 noiembrie. Otter  a pregătit Black Friday în toate magazinele Tezyo, Salamander și ALDO sau direct pe otter.ro/blackfriday.

Vor fi peste 4.000 de modele de încălțăminte și marochinărie, iar la reducere stocul va fi de peste 250.000 de articole.

Cu ocazia asta poate îmi rezolv și celălalt vis din copilărie pe care nu l-am bifat, niște bocanci Lumberjack galbeni, cum vedeam eu în anii 90 prin clipurile cu rapperi. Știu, sunt un tip cu dorințe simple.

De Black Friday, lasa viata sa se intample si vezi #doarceconteaza! Stai cu ochii pe noi, incepem din 12 noiembrie! Daca grijile tale sunt despre pantofi sau genti, vino in magazinele din reteaua Otter Distribution (Tezyo, Salamander, Aldo) sau pe otter.ro si sigur iti vei gasi ceva care sa-ti placa!
WORRY LESS, ENJOY MORE!

Recomandă

2 Comentarii

  1. da, nu putem compara vremurile, clar o ducem mai bine acum. E o discutie similara cu cea despre jucatul afara, ne jucam afara cu un bat si mingea pentru ca nu aveam ce face in casa, daca prindeam noi console si televizoare 8K acum 30 de ani ar fi batut vantul pe afara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *