fbpx

Dacă sunteți dezamăgiți de ofertele apărute anul ăsta de Black Friday-ul românesc sau nu ați prins ce vă doreați pentru că erau stocurile epuizate, nu vă faceți grij, păstrați banii pe card pentru că începe Black Friday-ul internațional, pe 27 noiembrie, deci vinerea asta.

Pe Gearbest au apărut deja o parte din oferte, în zilele următoare vor apare și celelalte. Ofertele de Black Friday sunt valabile pe 26 și 27 noiembrie, dar va fi și Cyber Monday pe 30. Ce mi-a atras atenția la gadgeturi, pun linkurile către produsele din depozitul european, dacă le comandați din China sunt mai ieftine dar se adaugă taxele.

 • Ulefone Paris 4G la 134 de dolari direct din UE – ecran de 5 inchi, procesor la 1,3 Ghz, 2 Gb memorie RAM, 16 Gb memorie internă, Android 5.1 și cameră de 13 MP – e cu vreo 30 de dolari mai ieftin decât pe toate site-urile pe care le verific, cu husă și folie pentru ecran cadou.
 • 8 figurine Minions la 5 dolari, dar din China. Știți de ce, vi le cer kinderii, dacă le comandați acum ajung până de Crăciun.
 • Hexacopter MJX X901 la 21 de dolari, dacă vreți o dronă de jucărie cadou.
 • Action camera SJCAM SJ5000X, filmează 4K, la 149 de dolari, vine din China. Știu că nu e GoPro, dar la banii ăștia e cea mai bună alternativă, dintre mărcile chinezești de action cam SJCAM e printre cele mai apreciate, eu am modelul 5000 care filmează full HD și sunt mulțumit de el.
 • Dacă vreți un action cam care filmează full HD și nu vă pasă de 4K este la ofertă și XiaoMi Yi 1080P, 91 de dolari din depozitul european, vine cu monopod și stick de memorie de 64 Gb în pachet.
 • Boxă fără fir Xiaomi Wireless Bluetooth 4.0 la 24 de dolari direct din China, bateria internă ține până la 10 de ore.
 • Beelink X2 TV Box 4K la 36 de dolari din depozitul european, util dacă vreți să vă transformați televizorul într-un smart TV ce rulează Android. Nu are Bluetooth, în rest la specificații stă bine pentru banii ăștia.

Lista cu toate reducerile early bird de Black Friday e aici, dacă aveți ceva anume în gând să mai intrați zilele următoare, vor mai apare și alte produse.

În plus, pe Gearbest mai este un concurs interesant, oferă niște vouchere celor care dau share unor produse pe Facebook, iar primii 20 care cumpără acele produse cu voucherele au parte de un preț foarte mic, de exemplu XIAOMI RedMi Note 2 32GB 4G poate fi cumpărat la 80 de dolari, dacă îl cumpărați printre primii 20. Telefonul e foarte fain, vedeți în review ce se poate face cu el. Concursul e aici.

Voi ce v-ați luat sau vreți să vă mai cumpărați de Black Friday (al nostru sau al lor)? 🙂

3 Comentarii

  • Salut, depinde de valoarea produsului, dacă e peste 10 de dolari mai bine îl comanzi din depozitul european, eu comand doar chestiile ieftine din China, până în 10 dolari.

   Practic plătești în plus TVA pentru gadgeturile scumpe, ce costă între 10 și 150 de dolari, iar la cele peste 150 de dolari se adaugă și taxa vamală, stabilită de vameș. https://www.customs.ro/ro/calatori/bunuri-expediate-prin-colete.aspx

   Mai este și varianta comandării prin DHL, aici nu intervine vama, dar plătești mult mai mult transportul.

 1. Pingback: Concurs: Câștigă o brățară fitness Xiaomi Mi Band

Lasă un comentariu