fbpx

Dacă aveai impresia că îți lipsește ceva din colecția de gadgeturi îți zic eu ce este, un selfie stick cu telecomandă bluetooth dar care poate fi folosit în același timp și ca trepied, pentru a te filma sau fotografia cu camera sau telefonul.  Cam asta e BlitzWolf BW-BS3, o jucărie simpatică, destul de ieftină, care s-a dovedit foarte utilă în multe împrejurări. L-am cumpărat din magazinul oficial de pe AliExpress, a ajuns 17 euro cu transport prin PostNL direct la poștă, nu la vamă. A durat cam 30 de zile până l-am primit, și chiar îmi place.

Evident că se găsesc selfie stick-uri mult mai ieftine, dar și mai scumpe, eu l-am ales pe ăsta pentru că BlitzWolf are recenzii foarte bune la toate gadgeturile, deci raportul preț calitate e ok, e bine construit, plus că funcția de trepied chiar m-a încântat, am avut multe faze când trebuia să pozez sau să filmez un cadru în care să apar și eu și nu aveam cum, că nu cari mereu după tine DSLR și trepiedul profi. Selfie stick-ul ăsta e ușor de luat peste tot și te salvează când vrei să faci o filmare sau o ședință foto rapidă, de unul singur.

Ce poți face cu jucăria asta, BlitzWolf BW-BS3 4 in 1:

 • selfie stick cu telecomandă bluetooth ce se întinde până la 60 cm, suportul poate fi rotit pentru a obține poziția perfectă;
 • mini trepied atât pentru telefon cât și pentru camerele foto, se poate regla pe înălțime, suportul e destul de solid și e util dacă vrei să te filmezi sau fotografiezi de unul singur;
 • la GoPro și action cam-uri ai nevoie și de un adaptor de prindere, dacă nu aveți deja unul în pachet;
 • telecomanda nu e legată de stick, practic pui camera sau telefonul pe minitrepied și pornești din telecomandă filmarea sau ședința foto;
 • e construit solid, din aluminiu, cauciuc și plastic, dar în același timp nu cântărește mult, 200 de grame;
 • telecomanda vine cu o baterie de 65mAh reîncărcabilă, ai în pachet și cablu micro USB de încărcare;
 • pe lângă selfie stick-ul ce se face și trepied în pachet ai și cele 2 suporturi, pentru telefon și camerele foto sau action cam.

Modelul 3 în 1, care nu are suport de montaj și pentru camerele foto, ci doar pentru smartphone costă 14 euro și ceva cu tot cu transport, tot în magazinul oficial BlitzWolf de pe AliExpress, pe eMag l-am găsit la 179 lei, vândut de GoVideo, dacă aveți nevoie de el foarte urgent, deși adaosul e destul de mare.

Au și un clip de prezentare pentru modelul 3 în 1, foarte siropos, în stilul chinezesc evident.

Diferența la modelul 4 în 1 luat de mine este că are în plus suportul pentru camera foto sau GoPro, eu l-am luat pe ăsta deoarece mai folosesc și GoPro-ul în vacanțe. Atenție, sunt selfie stick-uri ce se întind până la 90-100 de centimetri, dar am constatat că sunt instabile și greu de manevrat de obicei, 60 de cm mi se pare suficient pentru a face un selfie în care să apară toată lumea.

Dacă vrei un selfie stick de genul ăsta fără a investi prea mult ți-l recomand cu căldură, eu am schimbat câteva până am ajuns la el.

RECOMANDĂ
 • 19
 •  
 •  
 •  
 •   

7 Comentarii

 1. Spune-mi te rog daca din telecomanda se poate porni/opri filmarea cu telefonul, pentru ca din telecomanda pe care am avut-o nu puteam declansa decat fotografierea.Multumesc.

 2. La produsele comandate prin AliExpress beneficiezi de garanție. Dacă DA, unde se rezolva eventuala problema? Întreb pentru ca că vreau să îmi comand și eu o jucărie similară,varianta cu picioare extensibile…

Lasă un comentariu