fbpx

Blogodieta criminala – ziua 1

Urmaream de ceva timp, cu interes, evolutia dietei lui Arhi!
Vazand ca omul chiar a scos niste rezultate bune (vrei sa arati bine la nunta nu?), am zis sa ma bag si eu la o dieta de asta.
Si cum vorba romanului este daca tot te bagi in rahat, baga-te pana la capat, mi-am implicat si sotioara in aceasta operatiune migaloasa!

Azi a fost ziua 1: 1 cafea, 2 oua fierte, friptura de vita si salata condimentata cu zeama de lamaie! Bonus multa apa plata! Yummi nu?
Sunt ingrijorat de ziua 5, cand avem cod fiert la pranz! Asta chiar e greu, mai ales ca urasc pestele. Dar o scoatem noi la capat, sper… 🙄

In concluzie, dragi prieteni, nu ne mai chemati in oras la pizza, shaorma& shits, iar daca e de iesit la bere baieti sorry, nu ma bag! Doar la o apa plata cu lamaie, daca vreti sa iesim. 😀 13 zile stam pe uscat, la modul cel mai serios cu putinta!
Dar asteptam incurajarile voastre, izvorate din dorinta sincera ca noi sa reusim! Nu-i asa? :mrgreen:

Va tin la curent, stati prin preajma!

Recomandă

10 Comentarii

  1. Baaah, tare dieta asta a voastra. Sa ne dati macar un mesaj pe zi sa stim ca mai traiti (da, stiu, o sa va tarati pana la computer…)
    Bai, acum lasam gluma si panarama, va tin pumnii si daca da rezultate ma pun si eu pe dieta asta!

    A, by the way, zice sa nu iesiti din casa astea 13 zile si sa nu va vada lumea ca sa ne pice la toti plombele cand veti aparea ca trasi prin inel :mrgreen:
    Va pup mai si pe bune ca va tin pumnii sa o duceti pana la capat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *