fbpx

Blogul a devenit un nou mod de recrutare, o alternativă la clasicul CV. Angajatorii vizează în special deţinătorii blogurilor profesionale din domeniile IT, Media, Publicitate şi Comunicare.

Vedeti inregistrarea pe TVR
Vazut la Piticu

Si eu pe undeva prin zona asta ma invart? Vine careva cu vreo oferta? :mrgreen:

RECOMANDĂ
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   

8 Comentarii

 1. Cu bogul acesta, poate ca nu. Dar, avand in vedere experienta pe care ai dobandit-o pana acum, ai putea sa iti creezi un blog ceva mai specializat, care sa te ajute in profesie.

  Cristina’a scris ultima data..’Uriasul lenes

 2. Acesta nu are nimic grav. Doar ca este destul de general.
  Ai putea, in paralel, sa iti dezvolti un blog prin care sa iti promovezi, de pilda, niste produse sau experienta ta intr-un domeniu.
  Sau sa ai un blog cu pronuntat caracter jurnalistic.

  Cristina’a scris ultima data..’Uriasul lenes

 3. Pingback: Inca un material cu bloguri la Tv at » piticu .ro

 4. Banii se scot din blogurile de nisa, mai sunt si anumite exceptii, cei mai batrani in domeniu sa zic asa fiindca ei deja si-au creat un anumit numar de oameni care-i urmaresc, dar blogurile de viitor vor fi cele pe o anumita nisa sau pe mai multe nise paralele. Cele personale vor pierde teren spun eu.

  Andrei Monciu’a scris ultima data..’Ucigaşul de Mini

 5. Pai, in principiu, daca e un blog personal nu il faci pentru bani. E personal si atat, nu e comercial.
  Sau doar mie mi se pare asa?

 6. @Andrei: Nu cred ca blogurile personale vor pierde teren. E adevarat, blogurile de nisa s-ar putea sa cunoasca o dezvoltare, ca numar vorbind, dar blogurile personale vor ramane, poate chiar se vor inmulti, in conditiile in care fiecare utilizator de internet isi poate deschide blog, cel putin teoretic.

  Cristina’a scris ultima data..’Uriasul lenes

Lasă un comentariu