Brandurile si pregatirile de iarna

Tinand cont de cele 20 de grade care au fost la Iasi in perioada asta, cred ca am putea sa ne pregatim de primavara, de iesit la gratare, de revenirea naturii la viata, de orice altceva, dar nu de iarna.

iarna Putna

Calendaristic vorbind insa trebuie sa ne pregatim de iarna. Brandurile deja au facut-o. Am inceput sa primesc newslettere cu ofertele speciale de iarna de la magazine online. Prin malluri si magazine incep sa apara timid decoratiunile de sarbatori: braduti, globulete, fulgi de nea, instalatii cu mii de beculete.

In curand vom fi asaltati si pe radio/TV de reclamele de sezon: Pepsi la 2,5 litri cu pret de 2 litri, Tuborg cu gustul sarbatorilor de iarna, ofertele speciale la abonamente si telefoane

Stiti care e partea ciudata? Ca e abia 17 noiembrie, si pana pa Craciun e mai bine de o luna. Daca e sa ne luam dupa reclamele facute de companii, sarbatorile de iarna tin cam 2 luni: de pe 15 noiembrie pana pe 15 ianuarie. Doua luni in care putem fi mai buni, mai generosi, mai cheltuitori. Dupa aia revenim iar la grijile noastre, la rate si la facturi.

Totusi, in astea 2 luni trebuie sa ne bucuram de iarna, chiar daca afara e cald si zapada nu se vede la orizont. Pentru ca doar o data-i Craciunul!

In concluzie, brandurile s-au pregatit de iarna si abia asteapta sa va cheltuiti banii. Sper ca nu le veti insela asteptarile.

Intrebarea e daca v-ati pregatit si voi? Ati verificat caloriferele, cauciucurile de iarna si antigelul? V-ati izolat blocul pentru a sta linistiti cand vine frigul, la caldurica?

Nu va intreb degeaba, ci pentru ca cei de la Gealan ofera niste premii bloggerilor si utilizatorilor Facebook care povestesc cum s-au pregatit de iarna. Inca ma chinui sa imi dau seama cum ar putea sa utilizeze bloggerii premiile respective:

Set de ceai – intelegeam daca era un set de vin fiert, ala ajuta la generarea de caldura interioara si senzatii tari, dar cum ar fi sa iti zica un blogger – Hai pe la mine, fac cinste cu un ceai, iti arat si setul de ceai castigat de la Gealan!

Paturica USB – asta are oarecum tangenta cu bloggerii, dar ce ai putea sa faci cu ea practic, iti chemi prietena pe la tine cu  clasica fraza: Vii pe la mine sa ne incalzim cu paturica mea USB?

Manusi USB – asta e singurul cadou care mi se pare util pentru un blogger, mai ales daca se pregateste sa plece la Polul Nord sau daca traieste doar din blogging si nu are bani de caldura in casa.

E clar ca premiile sunt doar pentru amuzament, dar intrebarea ramane: voi v-ati pregatit de iarna?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
6 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
titus_k

RT : Voi v-ati pregatit de iarna? https://www.mariussescu.ro/2010/11/brandu

clickio

RT : Voi v-ati pregatit de iarna? https://www.mariussescu.ro/2010/11/brandu

[…] This post was mentioned on Twitter by Costin, Ionut Oprea and Marius Sescu, titus capilnean. titus capilnean said: RT : Voi v-ati pregatit de iarna? http://ow.ly/3bHT3 […]

mirenea

RT : Voi v-ati pregatit de iarna? https://www.mariussescu.ro/2010/11/brandu

kba

frumos mai fu la Putna..nu’i asa?:)..foto e de pe partie de acolo?