fbpx

E un pic trist că majoritatea banilor ni se duc pe mâncare, nu?

Studiu GFk: În cadrul bunurilor de folosință curentă, categoriile de produse alimentare domină în continuare cheltuielile românilor și cumulează 66%.

Cel mai mare ritm de creștere l-au avut produsele de îngrijire a locuinței, băuturile și produsele de îngrijire personală. Totuși, dacă luăm în considerare mărimea segmentelor de categorii, alimentele proaspete și băuturile au fost cele care au contribuit cel mai mult la creșterea pieței.

10 Comentarii

 1. E trist ca avem salarii atat de mici incat pentru supravietuire, hrana, se cheltuie jumatate din acestea.
  La un salariu dublu ponderea ar fi de un sfert! Iar titlurile ar suna asa: ,,Romanii cheltuie doar 25% din salariu pentru alimente!”
  De restul fac investitii in tara lor!

  • “Studiu GFk: În cadrul bunurilor de folosință curentă, categoriile de produse alimentare domină în continuare cheltuielile românilor și cumulează 66%.”

   Te rog citeste cu atentie textul, nu te lua dupa TITLU care este FALS. Studiul analizeaza doar produsele de consum, nu tine cont de haine, combustibil, taxe energie, economii etc. Daca s-ar tine cont de ele procentul ar scadea cel putin la jumate.

 2. Marius, vezi tu, nu e deloc asa cum zici in articol. 66% din cumparaturile de bunuri de folosinta curenta (aici intra chestii cumparate mai des de o data pe luna) sunt mancare, nicidecum 66% din venituri, cum insinuezi. Stiu ca si mediafax a scris acelasi lucru, dar asta n-o face o stire adevarata.

Lasă un comentariu