fbpx

Ce cadouri vor bărbații

Îmi apăruse zilele trecute o reclamă la un glob decantor, ca sugestie de cadou de Crăciun, ocazie cu care m-am mai cultivat și eu un pic. Cel mai mult mi-a atras atenția sintagma cadouri ieșite din minți folosită în text, aparent fetele cu social media au impresia că asta își doresc bărbații.

Doamnelor, domnișoarelor, nu mai încercați să ne impresionați cu seturi cadou bărbați și tot felul de cadouri la care nici noi nu ne-am gândi. Din fericire, specia bărbaților e o specie simplă, deci dacă vreți să faceți un cadou unui bărbat și nu știți ce, aveți 5 opțiuni cu care mergeți la sigur, detaliate mai jos:

Băutură de calitate – un whisky fin învechit în butoi de stejar timp de 5 ani, un coniac aromat de la mama lui din Franța, un pachet cu beri exotice pe care nu le-a încercat niciodată, orice bărbat se bucură la astea. Și dacă nu se bucură, pentru că nu bea deloc, ceea ce e grav, atunci se bucură pentru că știe alt bărbat care se va bucura, când le va primi cadou. Băutura trebuie să fie consumată, nu să stea pe rafturi.

Gadgeturi, indiferent că sunt scumpe sau ieftine. O mini dronă, o consolă de retro gaming, un powerbank cu încărcare solară, ochelari VR, un încărcător wireless pentru telefon, un telescop sau o cană pentru cafea cu încălzire prin USB, că tot a venit iarna.

Obiecte pe care un bărbat nu și le-ar cumpăra în mod normal. Sigiliul regal al familiei cu monograma, o diplomă de Cel mai bun tată sau Cel mai bun soț sunt doar 2 idei de încălzire.

Experiențe, nu lucruri. O sesiune de condus o mașină off road, închirierea pentru 2 zile a mașinei visurilor lui, o săritură cu parașuta, o petrecere surpriză. Asta e din ciclul ce îi poți lua unui bărbat care are totul. 🙂

Banalități. Set de boxeri, tricouri cu supereroul preferat, tricouri cu mesaje legate de meserie sau pasiuni, șosete colorate, pijamale de Crăciun.

Evident, la cadouri scumpe limita e cerul, dar eu zic că folosind una din opțiunile de mai sus mergeți la sigur, când vreți să cumpărați un cadou unui bărbat.

Voi ce ați mai adăuga pe listă?

Recomandă

4 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *