Campania neconventionala “Ana are mere”

“Ana are mere” este numele ultimei campanii demarate de statul roman pentru a constientiza populatia asupra consumului de fructe si legume romanesti in defavoarea celor din import, pline de chimicale.

S-a apelat la acest slogan deoarece studiile au demonstrat ca transmite foarte bine mesajul campaniei si este usor de retinut. Campania se va derula in perioada 1 iunie-1 august.

Pentru a asigura succesul campaniei s-a apelat la outdoor. Pe panourile stradale amplasate in zonele cu trafic din Bucuresti, Iasi, Cluj, Oradea, Timisoara, Brasov, Bacau si Constanta celebra Ana apare complet dezbracata, inconjurata de mere.

Ana are mere
Ana are mere

S-a apelat la acest concept pentru a realiza o legatura subtila intre prospetimea si avantajele fructelor obtinute prin metode naturale si natura umana, dar si pentru a atrage atentia trecatorilor, in speranta ca acestia vor fi tentati sa consume cat mai multe fructe romanesti.

Pe printuri ar fi trebuit sa apara chiar Elena Udrea, ministrul turismului, insa in ultimul moment aceasta s-a razgandit, nedorind sa beneficieze de publicitate negativa cum a patit Mihaela Radulescu. In locul ei a fost aleasa celebra Ana.

In urmatoarea faza a campaniei, in principalele orase din Romania tinere sexy vor imparti mere romanesti trecatorilor, pentru a amplifica implicarea populatiei. Cum vor arata promoteritele:

Ana are mere promoterita
Ana are mere promoterita

“Ana are mere” are toate sansele sa fie prima campanie de un real succes demarata de statul roman in ultimii ani. Primele rezultate sunt promitatoare, romanii fiind foarte receptivi la mesajul campaniei. Toti cei chestionati isi doresc acum merele Anei.

Mai exista si cateva barfe care sustin ca aceasta campanie ar fi cofinantata de Apple (Mar) Romania, care doreste sa creasca notorietatea asupra logoului propriu, celebrul mar muscat.

P.S: Articolul si campania de promovare “Ana are mere” sunt fictive, fiind scris ca urmare a articolelor lui Arhi:

1. Ana are mere

2. Ana are mere

3. Ana are mere

Ar fi fost insa o campanie excelenta, nu credeti?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
17 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Anna

Urmeaza ca aceste idei excelente sa fie preluate fara drept de autor de catre cei mentionati. E posibil ca traista doamnei Udea sa fie deja plina de mere, astfel incat nu a mai putut aduna si altele.

akbar

Pe 1 iunie nu cred că ai de unde da mere 8)

Eu aș merge pe promovarea fructelor autohtone și conștientizarea beneficiului consumării merelor.

cris

Eu m-am cam saturat sa vad gagici goale peste tot, facand reclama la .. orice

Marius Sescu

Pai nu o sa vezi.

Dragos Voicu

pai campania asta poate creste consumul de mere doar in randul onanistilor. parerea mea =))

Ana

interesanta idee 😆

Marius Sescu

Ana, normal ca iti place. Sper ca iti plac si merele. 😀
Dragos – niste fructe proaspete nu strica nimanui.

victor

Cine imi zice mie ca merele din  poza sunt romanesti? 🙂 noroc de postul tau 

Marius Sescu

Victor, trebuie sa le incerci.

victor

hahaha

Beau

Daca s-ar face intr-adevar campanii de genul acesta, ma refer in primul rand la concept, dar si ca aspect, nu am fi asa in urma cu toate…

Marius Sescu

Recunoaste ca iti plac merele.

Beau

Mmmmda….merele :))

ANA

Eu am mere mai mari k ale Anei:-X:-*:-X

ANA

si nu ma refer la fructe:*

[…] 18 (vegetarianul): Pentru sanatatea dumneavoastra consumati trei portii de fructe si legume pe zi! In rest beti apa, pana trece […]