Cand Facebook bate Hi5-ul

Vad in jurul meu tot mai multi tineri care isi fac cont pe Facebook. Vad tot mai multi pustani care renunta la Hi5 pentru Facebook, cea din urma fiind perceputa ca fiind “mai cool”, mai misto”. Primesc zilnic cereri de prietenie pe Facebook de la oameni pe care nu ii cunosc, ceea ce ma face sa ii ignor. In fond, eu percep Facebook-ul ca o retea unde poti mentine legaturile cu familia, cu prietenii si cunostintele. Oare ma insel?

Cred ca in Romania, la fel ca si in multe alte tari, Facebook a depasit masa critica de utilizatori. Acum daca nu esti pe Facebook nu existi online. Sunteti de acord cu mine?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
6 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Marieta

100% de acord. FB a depăşit HI5 în…să-mi scuzi exprimarea neortodoxă, cocălăreală. E uluitor cum s-a propagat în toate mediile. Asta este percepţia pentru moment: dacă nu eşti pe FB nu exişti în online. Oameni în toată firea dau buzna să-şi dechidă cont pe FB. Chiar că a ajuns la masa critică. Limitarea la 140 de caractere va ţine twitter-ul în frontline. FB se va stinge.

relansat

cam asa este. partea buna-i ca prin facebook sau, mai bine spus, cu ajutorul lui am dat de colegi de prin liceu, gimnaziu. uneori e chiar folositor 🙂

Dan C

Mai are pana depaseste Hi5, parerea mea. Un pic e prea complex pentru multi utilizatori ai netului de prin Romania. Isi fac un cont si cer prietenia la altii. Nu o sa “invadeze” cu nimic ca nu au nimic de zis.

Dar daca nu esti pe facebook, chiar nu existi online, cu aia sunt de acord.

iulianj

Itra-adevar, daca nu esti pe Facebook nu existi si da, pentru multi e prea complicat si acest lucru ii sperie. Dar sa stiti ca aceasta perceptie nu e doar in Romania, referitor la prezenta pe Facebook. Diferenta fata de , sa zicem America, e profilul utilizatoruli de Facebook. In America, Facebook-ul este folosit de mai multi “batrani” in timp ce la noi 80% sunt utilizatori intre 18 si 24 de ani, de aici si diferentele in campaniile de marketing desfasurate via Facebook.

Mario

Daca este sa judecam strict pe Romania atunci facebook mai are pana depaseste hi5-ul.
Dar oarecum mi se pare deplasata ideea ca daca nu esti pe facebook, nu existi online.
A exista online nu se rezuma doar la faptul ca iti faci un cont, pui cateva poze si gata!