Fetelor, aveți un pont de îngrijire? Câștigați produse de îngrijire Cien

Prima dată am aflat de produsele din gama Cien acum vreo 2 ani, când căutam un gel de ras într-un magazin Lidl, evident. Am luat unul din gama Cien Men și după aia am rămas fidel, mi s-a părut ok calitativ și la un preț bun. Între timp am mai folosit și alte produse din gama asta, toate sunt ok. Dar nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, știu că femeile sunt mai pretențioase când vine vorba de îngrijire. Le puteți testa și câștiga. Caravana Cien cutreieră țara și dacă le spuneți un pont de înfrumusețare și îngrijire primiți produse de îngrijire la schimb. 🙂

Care e faza cu #CaravanaCien?

Caravana Cien merge prin 25 de orase din țară începând cu 27 august, și în fiecare oraș va poposi timp de o zi. În cadrul Caravanei, femeile vor putea descoperi gama de produse Cien și beneficiile pe care fiecare dintre acestea le oferă, prin campania Împreună protejăm frumusețea româncelor, lansată în luna martie a acestui an.

Cum puteți primi produse de îngrijire:

  • Mergi la caravană în orașul tău;
  • Filmezi un truc de frumusețe de 30 secunde în spațiul special amenajat;
  • Primești garantat produse Cien;

Mă simt un pic discriminat sincer să fiu, poate vroiau și bărbații să testeze spray-urile, aparatele de ras sau spuma de bărbierit, să fie și ei protejați, dar rămâne pe data următoare. 😀 . Clipurile video cu trucurile de frumusețe filmate în cadrul caravanei vor fi urcate pe canalul de YouTube Lidl.

Unde găsiți caravana:

Pe 1 Septembrie e în Bacău, pe 2 Septembrie merge la Piatra Neamț și pe 3 Septembrie e în Iași. Mai multe detalii despre Caravana Cien și orașele în care ajunge.

Un portfard cu produsele de înfrumusetare și îngrijire pe care le puteți testa la caravana Cien, tocmai ce a ajuns la mine trimis de Lidl, dar o să îl dau Mihaelei, mă simt un pic depășit când citesc despre Cien Q10 Anti-Wrinkle Day Cream și Night Cream, Blemish Balm Cream și tot ce ține de creme și balsamuri:

Nu uitați de pontul de frumusețe, dacă vreți să primiți produse Cien în cadrul caravanei. Pe Facebook aflați ultimele noutăți pe hashtag-urile #lidlromania #protejamfrumsetea #damiunpont.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

18
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Marius Sescu
Vizitator

Fetelor, aveți un pont de îngrijire? Câștigați produse de îngrijire Cien https://t.co/q9s6XxKfPU https://t.co/fsLFcrlXuS

Marinela Sescu
Vizitator

Roman?

Marius Sescu
Vizitator

Piatra Neamț pe 2 septembrie sau Bacău pe 1 septembrie. Îți las cheile de la casă? 😀

Marius Sescu
Vizitator

comment image

Dragos Mariciuc
Vizitator

Rar se întâmplă să pot face diferența între sampoane, săpunuri, geluri… Dacă face spuma e bun. Când vine vorba de Cien, pot spune ca nu mai cumpar ever. Dacă vrei să faci mătreața de aia mare cu coji, folosește sampon Cien. Dacă vrei să-ţi cadă părul (problemă pe care nu am avut-o înainte) si s-a faci cosuri pe scalp (nici nu stiam ca e posibil), folosește fixativ Cien Volume Hairspray. Îl pot dona cuiva. E aproape plin.

Marius Sescu
Vizitator

Mișto trollingul Dragoș, ești sigur că șamponul nu generează și căderea bărbii? 🙂

Dragos Mariciuc
Vizitator

Din păcate de data asta chiar vorbesc foarte serios.

Dragos Mariciuc
Vizitator

Rişti?

Dragos Mariciuc
Vizitator

Prima dată am zis că am fost eu prost că am luat ieftineli. Dacă vad ca totuși o dăm în PR, uite că se aplică și regula aia cu clientul nemulțumit care spune la alți 8-9.

Marius Sescu
Vizitator

Dragos Mariciuc eu nu am la ce să mai dau volum. Am folosit gel de ras ok, cremă de protecție solară pentru copii ok.

Dragos Mariciuc
Vizitator

Nu mai ai la ce pentru că ai utilizat samponul mai mult timp. :))

Marius Sescu
Vizitator

Dragos Mariciuc parcă ziceai că e de la fixativ…

Dragos Mariciuc
Vizitator

Șamponul și-a îndeplinit promisiunea “Pentru mătreață”. Fixativul a definitivat.

Delia
Vizitator

Nu am încercat niciodată produsele lor. Pe mine eticheta cu ingrediente mă convinge să cumpăr un produs.

Marius Sescu
Vizitator

Fetelor, aveți un pont de îngrijire? Câștigați produse de îngrijire Cien #lidlromania #protejamfrumsetea #damiunpont https://t.co/wQTNfYP88x